Harakiri

Güncelleme Tarihi:

Harakiri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 1997 00:00

Sanlı SARIALİOĞLU
Haberin Devamı

Dört gün önce Göteborg'da kendi kalelerine iki gol attılar, dün de Bursa'da... Evet buna resmen kendi kalelerine gol atmak denir. Alpay maçın kahramanıydı. Önce bir penaltıya neden oldu. Sonra beraberlik golünü attı. Daha sonra da Pollen'i bomboş bıraktı ve yenilginin baş mimarı oldu. Alpay olmasaydı oyun büyük olasılıkla golsüz sonuçlanırdı.

Beşiktaş'ta en ilerideki adam Ertuğrul'du. Yanına da sözüm ona Yusuf konmuştu. Bu Toshack zaman zaman bizi şaşırtmayı seviyor. Bak kardeşim. Yusuf'tan santrfor yaratamazsın.... Zavallı Ertuğrul tek başına çaresizlik içinde çırpınıp durdu. Mehmet yorgunmuş... Taş mı taşıdı Mehmet? Bu arada Aferin Fevzi'ye... Bir penaltıyı iki kez kurtardı. Peki Fevzi bir köşeden diğerine uçarken, diğer Beşiktaşlı futbolcular neredeydi?

Letchkov Beşiktaş'a ısınmaya başladı. Top onun ayağına gelince Beşiktaş rakip kaleye biraz olsun yaklaşabiliyorAncak Tayfur sahada hiç yoktu. Serdar kör dalışlar yaptı, sonuç sıfır...Erkan bildiğiniz gibi... Salih bu takımda en iyi sağ kanat oyuncusu. Gelgelelim o da sakatlandı. Bursaspor güçlü takım, ama sen Beşiktaş'san böyle bol keseden puan dağıtamazsın. Buna harakiri denir...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!