Hamza Hamzaoğlu’nun itirafına taraftarlardan tepki!

Güncelleme Tarihi:

Hamza Hamzaoğlu’nun itirafına taraftarlardan tepki
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 15:23

Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, katıldığı bir tv programında taraftarları şaşırtacak bazı itiraflarda bulundu. Yeşil Beyazlı takımın tecrübeli teknik adamı Hamza Hamzaoğlu, kulübün resmi televizyonunda yayınlanan Santra adlı programda bazı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Bursaspor takımı taraftarlarının eski takımı Galatasaray ile alakalı açıklamalarına kızdıklarını ve eleştiride bulunduklarını söyleyen Hamza Hamzaoğlu, taraftarların haklı eleştirilerini normal karşıladığını dile getirerek, sağduyulu düşündükleri takdirde taraftarların da doğruyu bulacağını söyledi. Kendisinin ‘Galatasaraylı Hamza’ olarak tanındığını dile getiren Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor ile özdeşleşecek başarılar yakalamadığını da ifade etti.

Galatasaray takımına ilk gittiği gün kulübün dergisinin kendisiyle röportaj yaptığını söyleyen başarılı teknik adam, dergi yazarının kendisine 'Siz çocukluğunuzda Fenerbahçeli miydiniz?' sorusunu yönelttiğini ve kendisinin de bunu inkar etmediğini belirtti. Hamzaoğlu, gerçeklerin kimseden çekinmeden söylenmesi gerektiğini belirterek sözlerini sonlandırdı.

Haberin Devamı

TARAFTARLARDAN TEPKİ

Bursaspor’un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun açıklamalarına taraftarlardan tepki geldi. Taraftarlar sosyal medyada Hamza Hamzaoğlu ile alakalı bazı paylaşımlar yaptı. İşte onlardan bazıları:

- Hamza Hamzaoğlu Galatasaray'dan ayrılınca içindeki Fenerbahçeli kendisini ele geçirdi.

- Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol Hamza Hamzaoğlu.

- 3 kupalı hocayı kovan kim? "Bazı kulüpler ceza alırsa biz gidebiliriz" diyen Hamza Hamzaoğlu'na niye tepki gösteriliyor ki...

- O nasıl bir laf ya Hamza Hamzaoğlu, ayıp etmişsin.

- Hamza Hamzaoğlu yakışmadı!

HAMZA HAMZAOĞLU KİMDİR?

1970 doğumlu olan Hamza Hamzaoğlu, Süper Lig ekiplerinden olan Bursaspor’un teknik direktörüdür. Yunanistan’da doğan Hamza Hamzaoğlu, ailesiyle beraber İzmir’e gelmiştir. 14 yaşında bir mahalle takımı kuran ve teknik direktörlüğünü yapan Hamza Hamzaoğlu dikkat çekmiş ve ilk futbol deneyimini Altay’da yaşamıştır.

Daha sonra İzmirspor takımına transfer olan Hamza Hamzaoğlu, 1991 senesinde Galatasaray takımına gelmiştir. 1991 – 1995 sezonunda Galatasaray’da forma giyen Hamza Hamzaoğlu, daha sonra İstanbulspor, Siirt Jetpaspor, Alanyaspor, Yozgatspor, Konyaspor ve Beylerbeyi takımlarında oynamış ve 2004 senesinde ise futbol hayatına veda ederek teknik direktörlük yapmaya başlamıştır.

Haberin Devamı

Hamza Hamzaoğlu, Malatyaspor, Eyüpspor, Denizlispor, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray’ın teknik direktörlüğünü yapmıştır. Hamza Hamzaoğlu şu an Bursaspor’un teknik direktörüdür.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!