Hamza Hamzaoğlu'ndan ayrılık kararı sonrası ilk açıklama

Güncelleme Tarihi:

Hamza Hamzaoğlundan ayrılık kararı sonrası ilk açıklama
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2015 20:45

Hamza Hamzaoğlu ile Galatasaray'ın yollarının sürpriz bir kararla ayrılması sonrasında gözler genç teknik adama çevrildi. Hamzaoğlu ise ayrılık sonrası yaptığı ilk açıklamada, "Yönetim kurulu yolları ayırma kararını bana iletti. Ben de bu karara saygı duyuyorum" dedi.

Haberin Devamı

Hamzaoğlu yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kuruluyla bir araya geldiklerini belirterek, "Benimle devam etmeme yönündeki kararlarını bildirdiler. Ben de bu kararlarına saygı duyuyorum. Kendilerine teşekkür ettim. Bundan sonrası için hayırlısı olsun" diye konuştu.


Görevden ayrılmasının beklenmedik bir gelişme olduğunun ifade edilmesi üzerine Hamzaoğlu, "Bu konuda çok fazla konuşmak istemiyorum. Bugüne kadar bize güvenenlere, destek verenlere teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuzun bu yönde aldığı bir karar var. Biz de saygıyla karşılıyoruz" ifadelerini kullandı.

KULÜP RESMİ SİTESİNDEN DE AÇIKLAMA YAPTI
Galatasaray Kulübü resmi internet sitesi de Hamza Hamzaoğlu'nun kısa bir açıklamasını paylaştı. Hamzaoğlu'nun açıklaması şu satırlardan oluşuyor; "Galatasaray camiasına bana gösterdikleri güven ve ilk günden beri verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Futbolculuk kariyerimden sonra Teknik Direktör olarak da bu camiaya hizmet etmenin, birlikte önemli başarılar kazanmanın onurunu yaşadım. Yarın herkes için yeni bir gün. Yarınların Galatasaray için yeni başarılarla dolu olmasını diliyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!