"Hamilton sakinleşmeli"

Güncelleme Tarihi:

Hamilton sakinleşmeli
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2011 17:38

Eski şampiyonlardan Nigel Mansell, Lewis Hamilton'un olgunlaşmadığını ve son olayların ardından artık sakinleşmesi gerektiğini düşünüyor.

Haberin Devamı

Hamilton'un pist üzerindeki hareketleri ve bazen bunun sonucunda komiserler kuruluna çağırılması olumlu-olumsuz çeşitli tepkiler aldı.

Son olarak da Britanya GP'de İngiliz pilot, takımının sıralamadaki lastik kararına ve yarıştaki yakıt tasarrufuna atıfta bulunmuştu.

F1 Racing dergisine konuşan Mansell: "Lewis olgun değil. Kendini sakinleştirmesi gerek. Çünkü Monaco'daki son bölüm gereksizdi ve hem kendisi hem de Formula 1 için övünülecek bir şey değildi. Sürüş stilinin çok zayıf olduğunu düşünmüştüm. Çünkü kimseye saygısı yoktu. Monaco'da geçişin imkânsız olduğu konusuna gelince... Tünel çıkışında bunu çok defa yaptım. Ama komiserlerin korkunç olduğunu söylemesi konusunda büyük hayal kırıklığı yaşadım. Bir dünya şampiyonu olduğunu unutmamalı. Buna göre hareket etmeli ve her zaman. Hem Lewis hem de Jenson, ikisi de büyük dünya şampiyonları ve aynı takımda ikisine de sahip olmak kesinlikle muhteşem. Ama bana göre Jenson, bunu biraz daha oldunlukla taşıyor" (trf1.net.)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!