Hamburglu G.Saraylılar umutlu

Güncelleme Tarihi:

Hamburglu G.Saraylılar umutlu
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2009 13:48

Galatasaray'ın UEFA Kupası 4. tur ilk maçında Almanya'nın Hamburg takımıyla deplasmanda yapacağı karşılaşma öncesinde Hamburg Galatasaraylılar Derneği de hareketlendi.

Haberin Devamı

Derneğin Hamburg'un Steindamm semtindeki merkezinde hemen hemen her gün biraraya gelen dernek yöneticileri ve Galatasaray taraftarları burada karşılaşma öncesi gelişmeleri takip ediyor.

Dernek Başkanı Abdullah Akar yıllardan bu yana Galatasaray'ın Hamburg'ta oynamasını beklediklerini ifade ederek, “Sol yanımız Galatasaray'dan, sağ yanımız ise Hamburg'dan yana. Karşılıklı oynayalım, ancak birlikte yaşayalım. 12 Mart'ta temel sloganımız bu olacak. Kazanacağımıza inanıyoruz. Hamburg sokakları inleyecek” dedi.

Hamburg Galatasaraylılar Derneği yöneticileri, Hamburg Kulübü yöneticilerinden grup kartı satın almak için müracaat ettiklerini, ancak bu müracata bugüne kadar herhangi bir yanıt gelmediğini belirterek, “Her maçta grup kartı satışı oluyordu, ancak şu an kapalı. 9 Mart'tan itibaren grup kartı satışı olur mu onu bilemiyoruz? Her şey 9 Mart'ta belli olacak” şeklinde konuştular.

Haberin Devamı

Hamburg Galatasaraylılar Derneği'ni ziyaret eden, “Hamburger Morgenpost” gazetesinin muhabiri Philip Oldenburg, Hamburg'ta Alman ve Türk taraftarlar arasında güzel bir dayanışma olduğunu belirterek‚ “Bu beraberlik örnek teşkil edici bir davranış. Umarım iyi oynayan kazanır” dedi.

Hamburg Galatasaraylılar Derneği Başkan Yardımcısı ve “Der Brotkorb” adlı pastanenin sahibi olan Celal Pamukoğlu da, dernek yöneticileri ve taraftarlarına kendi hazırladığı ve üzerinde “Es ist nur ein Spiel, möge die Freundschaft bleiben” (Bu sadece bir oyun, dostluk kalıcı olsun) sözlerinin yazılı olduğu bir pasta hediye etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!