Halkbank'ta 3 imza birden

Güncelleme Tarihi:

Halkbankta 3 imza birden
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2015 10:48

Voleybol Bayanlar 1. Ligi'nde mücadele eden Halkbank, 3 oyuncuyla birden sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Voleybol Bayanlar 1. Ligi ekiplerinden Halkbank, transferde atağa kalktı. Başkent ekibi ilk etapta geçen sezon kadrosunda yer alan Fatma Yıldırım ile yeni sezon için de anlaşmaya vardı.

Halkbankta 3 imza birden

Ankara temsilcisi ayrıca Kübalı pasör çarprazı Gyselle Silva Fransco ile geçen sezon Çanakkale Belediyespor forması giyen smaçör Ceyda Aktaş'ı renklerine bağladı.

Halkbankta 3 imza birden

Eczacıbaşı altyapısında yetişen 25 yaşındaki milli smaçör Fatma Yıldırım, Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida State Üniversitesi’nde eğitim gördükten sonra Halkbank’ta forma giydi. Florida State Üniversitesi’nde hem salon hem de plaj voleybolu takımında forma giyen oyuncu, ayrıca A Milli Bayan Plaj Voleybol Milli Takımı’nda yer aldı.

Haberin Devamı

Halkbankta 3 imza birden

1994 doğumlu 1.90 boyundaki Ceyda Aktaş ise VakıfBank alt yapısından yetişti. VakıfBank alt yapı takımı ile bir çok başarıya imza atan başarılı sporcu Milli takım forması ile de madalyalar kazandı. 2012 yılında İBA Kimya TED Kolejliler forması giydikten sonrabir dönem TVF İhtisas Spor Kulübü formasıyla 2. Lig’de mücadele etti.

İBA Kimya TED Kolejlilerden sonra Beşiktaş forması giyen oyuncu ardından geçen sene Çanakkele Belediyespor forması giymişti.

Yıldız ve Genç Milli takımlarıyla sayısız başarı yakalayan Ceyda Aktaş 2013 yılında Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen U-20 Dünya Şampiyonası'nda en iyi pasör çarprazı seçilmişti.

BAKMADAN GEÇME!