Haklısın ofsayt değilmiş

Güncelleme Tarihi:

Haklısın ofsayt değilmiş
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2010 00:00

Anelka’nın ofsayt itirazlarına neden olan golünü geçerli sayan Cüneyt Çakır, pozisyonu maçtan sonra İtalyanların dünyaca ünlü eski hakemi ile izledi. Collina hakemimize, “Tebrikler, doğru karar vermişsiniz” dedi.

Haberin Devamı

Türk hakeme büyük onur

CHELSEA’nin Spartak Moskova’yı 4-1 yendiği karşılaşmada düdük çalan Cüneyt Çakır, Şampiyonlar Ligi’ndeki 2. maçını yönetti. Tıpkı Rubin Kazan-Barcelona mücadelesinde olduğu gibi penaltı kararı verdi. Drogba’nın düşürülüşüne çaldığı penaltı düdüğü doğruydu. Ruslar, Anelka’nın attığı ilk golde ofsayt itirazında bulundu. Çakır’ın gözlemcisi ise İtalyanların dünyaca ünlü eski hakemi Pierluigi Collina idi. Pozisyon onda da şüphe yaratmış olacak ki, maçtan sonra bir kez de Çakır ile izleme gereği duydu. Ve kendisine şu yorumu yaptı: “Haklıymışsın, pozisyon ofsayt değil. İsmini çok duyuyorum. Bu Türk’e dikkat diyorlar. Yönetim tarzın da hakemliğin de çok iyi. Söylenenlere kafanı takma ve işini yap. Çok daha iyi yerlere geleceksin.”   

Haberin Devamı

Genç Inzaghi iş başında!

2-2’lik Milan-Real Madrid maçına Filippo Inzaghi damgasını vurdu. 2. yarıda oyuna giren 37 yaşındaki emektar, 2 golü ile takımını yenilgiden galibiyete taşıdı. Ancak arkadaşları skoru koruyamayınca 3 puanı getiren isim olamadı. Buna karşılık toplamda ise 70 gole ulaşarak Avrupa Kupaları’nda en fazla gol atan
futbolcu Raul’a yetişti.

Futbol Bale’si

TOTTENHAMLI Garreth Bale, Inter’in tam anlamıyla belalısı oldu. 4-3 kaybettikleri ilk maçta 3 gol atan Galli, bu kez Inter’i 3-1 yenerlerken 2 golün pasını verdi. Maicon’un yanından 60 metre depar atarak yaptığı asist ise dünyanın en iyi sol kanat oyuncusu olmaya doğru gittiğinin bir kanıtı gibiydi.  

Marsilya 7 bitirdi

ŞAMPİYONLAR Ligi’ne ilk kez katılan Zilina, neredeyse bu duruma pişman oldu. Slovak takımı kendi sahasında ağırladığı Marsilya’dan 7-0’lık çok ağır bir yenilgi aldı. Bu aynı zamanda Devler Ligi tarihinde bir deplasman takımının elde ettiği en farklı galibiyet olarak kayıtlara geçti.

Hocalar kapıştı

KOPENHAG-Barcelona maçının son düdüğü ile iki teknik direktör yumruklaşmanın eşiğinden döndü. Kopenhag çalıştırıcısı Solbakken, Guardiola’ya İspanya’daki karşılaşmada kaleci Pinto’nun ıslık çalarak kestiği atağı hatırlatıp laf atınca sert bir karşılık aldı. İki hocaya da ceza gelebilir.

Sıfırcı Bursa

Haberin Devamı

TEMSİLCİMİZ Bursaspor, grubundaki 4’üncü maçta da golle tanışamadı. Güçlü rakibi Manchester United’a 3-0’la boyun eğen Timsahlar, Devler Ligi’nde hala gol atamayan tek takım. Yeşil beyazlılar ayrıca Partizan ve Zilina ile birlikte puan alamayan 3 takımdan da biri konumunda.    

Gol attığına sevinmedi

LUCESCU’nun Shakhtar’ına 2-1 kaybeden Arsenal’i yıkan gol, eski futbolcusu Eduardo’dan geldi. Attığı golden sonra bir nevi Mesut Özil Sendromu yaşayan Eduardo, arkadaşlarının tebrikleri ile yetinip kutlama yapmadı.

Mourinho’ya lazer tacizi

MILAN taraftarları, Inter’in eski çalıştırıcısı olması dolayısı ile Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho’yu taciz etti. Tribünlerden tutulan lazerin hedefi olan ünlü teknik adam, maçtan sonra Milan taraftarlarına Inter’de kazandığı 3 şampiyonluğun sayısını parmaklarıyla göstererek intikam aldı.

Haberin Devamı

Lyon geç açıldı

BENFICA deplasmanında ilk 67 dakikada 4-0 yenik duruma düşen Olympique Lyon oyundan kopmadı ve peş peşe 3 gol bularak skoru 4-3’e getirmeyi başardı. Ancak son gollerini 90+5’te atan Fransızların beraberliği yakalamasına zaman yetmedi.

İşi bitirenler

Gruplardaki 4. maçlar sonunda 3 takım 2. tura çıkmayı garantiledi. B. Münih, Chelsea ve Real Madrid artık eleme turunu düşünüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!