Hakemler zor kurtuldu

Güncelleme Tarihi:

Hakemler zor kurtuldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2006 11:31

Edirne Özel-Pen Amatör Süper Futbol Ligi'nde mücadele eden Yeni Karpuzluspor ve Ayşekadın Gençler Birliğispor maçında kavga çıktı.

Haberin Devamı

Edirne'nin İpsala ilçesine bağlı Yeni Karpuzlu beldesi sahasında, dün Yeni Karpuzluspor ve Ayşekadın Gençler Birliğispor karşı karşıya geldi. Maçın uzatma dakikalarında Ayşekadın Gençler Birliğispor'un, Yeni Karpuzluspor'a gol atmasıyla karşılaşma 1-0 sona erdi. Bunun üzerine Yeni Karpuzluspor taraftarı sahaya inerek, maçı yöneten hakemler Özgür Bayır, Ayhan Moralar ve Serdar Döşlü ile gözlemci Erdoğan Yıldız'ı darp ettiler.

Sahada görevli jandarma ekipleri, havaya ateş ederek, taraftarı sahadan güçlükle çıkardı. Jandarma gözetiminde İpsala Devlet Hastanesi götürülen maçın hakemleri ve gözlemcisi, buradan rapor aldıktan sonra, kulüp yöneticileri ve diğer sorumlular hakkında şikayette bulundular.

/images/100/0x0/55eb69c4f018fbb8f8bf7ef8

Haberin Devamı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Edirne Şube Başkanı Bilal Turan, yaptığı açıklamada, saldırıya uğrayan hakemler ve gözlemcinin rapor alarak, şikayette bulunduğunu söyledi.

Avrupa'ya sınır bir kent olan Edirne'de bu tür olayların meydana gelmesinin çok üzücü olduğunu ifade eden Turan, “Bu olayla ilgili kulüp yönelticileri ve sorumlular hakkında tazminat davası açacağız. Yeni Karpuzluspor'un ligden de ihracını isteyeceğiz” dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!