Hakem odasına baskın

Güncelleme Tarihi:

Hakem odasına baskın
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2006 00:00

Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, karşılaşmanın devre arasında hakem odasını basıp, Vedat Yüksel’e, "Ne biçim maç yönetiyorsun" diye çıkıştı.

Haberin Devamı

KAYSERİSPORLU futbolcuların gerginliği ve sert futbolu tribüne de yansıdı. Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor kulüplerinin onursal başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, karşılaşmanın devre arasında hakem odasını bastı. Hakem Vedat Yüksel’e sert biçimde çıkışan Özhaseki’nin, "Sen nasıl maç yönetiyorsun? Bir sürü sakatlık oldu, sadece 1 dakika uzatma oynattın. Ayıp sana" dediği ileri sürüldü. Çevredekiler tarafından güçlükle yatıştırılan Mehmet Özhaseki’nin odadan çıkarken kapıyı yumrukladığı görüldü.

Öte yandan Beşiktaş bu sezon ligde ilk kez üst üste 3 maç galip geldi. Sırasıyla Ankaraspor, Samsunspor ve Kayserispor’u yenen siyah beyazlı takım, bu maçlarda 7 gol attı, 1 gol yedi. Beşiktaş, bu süreçte Kayserispor ile oynadığı Fortis Türkiye Kupası maçını da 2-0 kazandı.

Beşiktaş’ın devre arasında transfer ettiği oyuncular Gökhan Güleç, Bobo ve Tomas Jun, siyah beyazlıların ligin ikinci yarısında attığı 16 golün 7’sini kaydederek, takımlarının gollerinin %44’ünü kaydetmiş oldular.

Haberin Devamı

Gökhan Güleç korkuttu

BEŞİKTAŞ’ın başarılı golcüsü Gökhan Güleç maçın 84. dakikasında şanssız bir sakatlık geçirdi. Johnson’ın ayağıyla yüzüne darbe alan siyah beyazlıların genç yıldızı sahada yere yığılıp acı ile kıvrandı. Genç golcü, sedye ile sahayı terk ederken ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çekilen röntgen sonrası Gökhan’ın çenesinde kırık olmadığı, darbeye bağlı travma geçirdiği açıklandı.

Tandoğan ve Topçu tartıştı

BEŞİKTAŞLI Ali Tandoğan ile Kayserispor Antrenörü Mutlu Topçu arasında devre arasında sert diyalog ve küfürleşme yaşandı. Ali Tandoğan’ı hakemi kandırmakla suçlayan Mutlu, "Sahtekarlık yapıyorsun. Yazıklar olsun" dedi. Ali de karşılık verdi. Mutlu’yu menajer Süleyman Hurma sakinleştirdi. Öte yandan PAF takımları maçını Beşiktaş 3-1 kazandı.

Tigana ve Sağlam Yüksel’e isyan etti

HAKEM Vedat Yüksel karşılaşma sonrası iki takım teknik direktörünün hedefi oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana öfkeli geldiği basın toplantısında şunları söyledi: "Üzgünüm aslında. Böylesine önemli bir maçta 2 oyuncumuzu kaybettik. Bunun tek sorumlusu hakem. Bu olmaz, yanlış. Hakemler oyun kurallarına uyan futbolcuyu korumalı. Sahada futbol oynanmasını tercih ederdim. A.Tandoğan ve G.Güleç’in sakatlanmaları futbol dışıydı. Böylesi çok sert karşılaşma görmedim. Umarım kupa maçında rakibimiz futbol oynamaya gayret eder. A.Hassan’a yapılan da kırmızı kartlıktı." Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise "Hakem, verdiği sarı kartlarla oyunu çığrından çıkarttı. Kartlarını çifte standartlı kullandı. Üçüncülük yarışında avantajı kaybettik. Üzgünüz." dedi.

Sanki şampiyonluk maçıydı

BEŞİKTAŞ Genel Sekreteri Kenan Öner, Kayseri’de müthiş bir baskı altında oynadıklarını söyledi. Öner, "Önemli bir galibiyet aldık ama hiçbirimiz sevinemedik. Çünkü, sahada inanılmaz bir baskı vardı. Kayserililer şampiyonluk maçı oynuyormuş gibiydi. Baskıyı hakem de kaldıramadı. Normalde Gökhan Ünal, Johnson ve Fatih’e kırmızı kart göstermesi gerekiyordu ama yapamadı" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!