Hakem kampında neler konuşuluyor

Güncelleme Tarihi:

Hakem kampında neler konuşuluyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2014 12:55

MERKEZ Hakem Komitesi Başkan Zekeriya Alp ve yardımcısı Yüksel Okçuoğlu, yönetiminde hakemler Tuzla'da Radisson Sas Otel'de dün sabah kampa girdiler. MHK Başkanı Zekeriya Alp hakemlerin kampta stresten uzak maça hazırlanacaklarını, dış etkilerden soyutlanmış olacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Toplam 54 hakemin katıldığı toplantıda hakemlerle dertleştiklerini ifade eden Alp bu olayın her 15 günde bir tekrar edileceğini belirtti.

Kampların 1 gün süreceğini belirten başkan Alp, kendisiyle birlikte Merkez Hakem Kurulu Başkanvekili ve hakem hocası Yüksel Okçuoğlu'nun da kamplarda bulunduklarını tüm hakemlerin saha içindeki sorunları masaya yatırdıklarını ve geçen haftanın maçlarını izleyerek analiz yaptıklarını vurguladı.


Hakemlerin geçtiğimiz haftalarda oynanan ve kırmızı kart gösterilen karşılaşmaları izleyerek yorum yaptıkları toplantıda maçların 6 hakemle oynanmasının yararlarını tartışırken Egemen, Caner, Emre, Civelli, Burak gibi oyuncuların saha içindeki davranışlarında hakemlerin tavırları konusunda fikir alış verişinde bulunarak yeni oluşan kurallarla ilgili bilgi alış verişinde bulundukları ifade edildi.

Haberin Devamı

Hakemler dün cuma namazı nedeniyle camiye giderken öğleden sonra yapılan toplantıda ise Süper ligde son karşılaşmalarda ortaya çıkan bariz hatalar konusunda tartışırken bazı oyuncuların hakemleri tuzağa düşürdüğüne dikkat çektiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!