Hakem Ivanov ve Poll'un eli kırmızıda

Güncelleme Tarihi:

Hakem Ivanov ve Pollun eli kırmızıda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2006 15:54

Almanya 2006 finallerinde sona yaklaşılırken geride kalan 52 maçta en çok kırmızı kartı, Rus hakem Valentin Ivanov ile İngiliz Graham Poll gösterdi. Finallerde 7 Hazirandan bu yana toplam 4 kez kırmızı kart çıkaran Ivanov ve Poll, ilk sırada yer alırken Uruguaylı hakem Jorge Larrionda 3 kırmızı kart ile ikinci sırada yer aldı.

Haberin Devamı

Singapurlu Shamsul Maidin ile Meksikalı Marco Rodriguez de, 2 kırmızı kart ile üçüncülüğü paylaştı. Finallerde şimdiye kadar tek kırmızı kart gösteren hakemler ise şöyle: Horacio Elizondo (Arjantin), Luis Medina Cantalejo (İspanya), Lubos Michel (Slovakya), Massimo Busacco (İsviçre), Roberto Rosetti (İtalya), Carlos Simon (Brezilya), Carlos Amarilla (Paraguay), Benito Archundia (Meksika)

Öte yandan kupada şimdiye kadar Portekiz, ABD, Hollanda, Sırbistan-Karadağ, Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti'nden futbolcular 2 kırmızı kart gördü.

Kupanın başlangıcından bu yana 1 kırmızı kart gören takımlar ise şöyle: Tunus, Meksika, Angola, Togo, Trinidad-Tobago, Ukrayna, Polonya, İsveç, Fildişi Sahilleri, İtalya, Avustralya

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!