Hakem hataları olmasaydı zirvedeydik

Güncelleme Tarihi:

Hakem hataları olmasaydı zirvedeydik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2008 16:20

Beşiktaş'ın deneyimli savunma oyuncusu İbrahim Toraman, Turkcell Süper Lig'de kalan 3 maçlarını da kazanmak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

İstek Vakfı Özel Atanur Oğuz Okulları tarafından “Yılın futbolcusu” seçilen İbrahim Toraman, Balmumcu'daki okulda düzenlenen törenle ödülünü aldı.

Ödül töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İbrahim, ligin bitimine 3 hafta kaldığını, hedeflerinin Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını elde etmek olduğunu ifade etti. İbrahim, “Ligdeki son 3 maçımızı da kazanmak istiyoruz. Rakiplerimizin birbirleriyle maçları var. Oynanacak son maçların sonunda yerimizi göreceğiz” dedi.

HAKEM HATALARINDAN YAKINDI

İbrahim, son haftalarda şampiyonluk yarışından uzaklaşmalarıyla ilgili olarak, şunları söyledi: “Bu takımı şampiyonluk potasına sokan da geriye düşüren de bizleriz. Biz kendimizi sorguluyoruz. Ama bu sezon çok da hakem hatası yaşadık. Benim Trabzonspor maçında gördüğüm kırmızı kart, Bobo'nun gördüğü kırmızı kart, bence haksız ve ağır kararlardı. Bize maalesef çok kolay kartlar çıkarıldı. Kartlar nedeniyle takımı sonraki maçlarda yalnız bıraktık. Eksikler de puan kayıplarını getirdi. Ben hakemlerin art niyetli olduğunu düşünmüyorum, ancak o hatalar olmasaydı hala ligin zirvesinde olabilirdik.”

SAVUNMANIN DURUMU

Beşiktaş savunmasının çok eleştirildiğinin belirtilmesi üzerine de İbrahim, “Futbol kolektif bir oyundur. Gol atılırsa takım olarak atılır, yenilirse de takım olarak yenilir. Defans çok çok iyi diyemeyiz ama başka yerlere de bakmak lazım” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

İbrahim, Beşiktaş'ın bu sezon evinden çok deplasmanda puan kazandığının hatırlatılması ve bu durumun taraftar baskısından mı kaynaklandığının sorulması üzerine de “Hayır taraftar baskısı nedeniyle olduğunu düşünmüyorum. Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında taraftar olsaydı kazanırdık. Taraftarımız çok istekli ve samimi. Zaman zaman çok kısa süreli tepkiler olabiliyor ama biz taraftarımızdan çok memnunuz. Zor zamanlarda da takımlarına sahip çıkıyorlar” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu arada İstek Vakfı Özel Atanur Oğuz Okulları'ndaki ödül töreninde öğrenciler, İbrahim Toraman'a sevgi gösterilerinde bulundu. İbrahim'den imza almak ve birlikte fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarışan öğrenciler, zaman zaman da tezahüratlarla deneyimli futbolcuya destek verdi.

Haberin Devamı

Öte yandan, İbrahim gibi ödüle layık görülen Şilili futbolcu Tello, eşinin rahatsızlığı nedeniyle törene katılmazken, ödülünü takım arkadaşı İbrahim aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!