Hakan sözünü tuttu

Güncelleme Tarihi:

Hakan sözünü tuttu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 1999 00:00

Haberin Devamı

G.Saray'ın yedekleri arasında yer alan Bülent, devre arasında Hakan Şükür'e, ‘‘İçime doğdu, bugün gol atacaksın. Hadi göreyim seni’’ dedi. Takım arkadaşına gol sözü veren Kral, 48. dakikada fileleri havalandırdı

Bülent'i öptü

Devreyi Popescu'nun penaltısıyla 1-0 önde tamamlayan G.Saray, ikinci yarıya çıkarken Hakan, yedek futbolcuların ısındığı yere giderek uzun bir aradan sonra 18 kişilik kadroda yer bulan Bülent'i yanaklarından öptü. Bülent, arkadaşının bu jesti karşısında duygulandı.

Gol atacaksın

Ve tecrübeli futbolcunun dudaklarından şu sözcükler döküldü: ‘‘İçime doğdu, bugün mutlaka gol atacaksın. Hadi göreyim seni.’ Hakan da arkadaşına gol sözü verdi. Aradan iki dakika geçmişti ki, Hakan takım arkadaşına verdiği sözü yerine getirdi.

Sarı kart gördü

Golden iki dakika oyun taç atışı nedeniyle durduğu anda Hakan Şükür, kale arkasına giderek Bülent'i bir kez daha tebrik etti. Ancak hakem Mustafa Çulcu, Hakan'a kendisinden izin almadan yaptığı bu hareket nedeniyle sarı kart gösterdi. Verdiği sözü yerine getirirken, bir de sarı kart gören Hakan, Çulcu'ya itiraz dahi etmedi.

Cimbom, Bruno'yu Göztepe'ye verdi

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçlarında oynatmak için transfer ettiği, ancak beklenen performansı alamadığı Bruno Quadros'u Göztepe'ye kiraladı. Daha önce sarı kırmızılı yöneticilerle iki kez görüşen Göztepe Asbaşkanı Orhan Ayalp, dünkü maç öncesi Brezilyalı futbolcu için söz aldı. Çarşamba günkü Milan maçında oynama ihtimali bulunan Bruno'nun perşembe günü İzmir ekibiyle sözleşme imzalaması bekleniyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!