Hakan kral olacak

Güncelleme Tarihi:

Hakan kral olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ligde attığı 21 golle Avrupa Gol Krallığı yarışmasında Vitesse Arnhemli Nikos Machlas'ın ardından ikinci sırada bulunan Hakan Şükür, kalan 9 maçta gol sayısını yükseltip, amacına ulaşmak istiyor.

Geçtiğimiz sezon attığı 38 golle Dünya Gol Kralı olan ve Avrupa'da bronz ayakkabı ölüne kazanan Hakan Şükür gözünü altın ayakkabıya dikti. Ligde oynanan 21 golü bulunan yıldız futbolcu, Hollanda'nın Arnhem takımında top koşturan ve 23 golü bulunan Maclas'ın ardından gol krallığı yarışında ikinci sırada bulunuyor.

Galatasaray'ın golcüsü gözünü altın ayakkabıya dikti

Hedef 9 maçta 27 puan

Bordo mavili kulübün başkanı M.Ali Yılmaz, ‘‘Amacımız bu sezon lig şampiyonluğunu yakalamak. Bunun için de tek puan kaybına bile tahammülümüz yok’’ dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı M.Ali Yılmaz, sezon sonuna kadar oynayacakları 9 lig maçını da kazanarak 78 puana ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Yılmaz, ‘‘Gaziantep deplasmanında altın değerinde 3 puan kazandık. Futbolcularımızın kendilerine güveni geldi. Şimdi amacımız bundan sonraki 9 maçı da kazanarak, 27 puan daha hanemize yazmaktır’’ diye konuştu.

Bu sezon şampiyonluk puanının düşük olacağına işaret eden Yılmaz, ‘‘İki sezon önce şampiyon F.Bahçe 84 puan topladı. Geçen sezon G.Saray 82 puanla şampiyon oldu. Bu sezon ise en fazla 78 puanla şampiyon olunabilir. Tek amacımız var. Bu da önümüzdeki 9 maçı kazanmak ve 78 puana ulaşmak. Bu hedefe ulaşabilirsek, şampiyonluk ipini göğüsleriz’’ dedi.

Hagi seferberliği

Sarı kırmızılılar sakatlığı bulunan Rumen futbolcuyu, pazar günü oynanacak G.Birliği maçına yetiştirmeye çalışıyorlar.

Galatasaray'da zorlu G.Birliği maçı öncesi Hagi seferberliği. Sarı kırmızılı ekibin geçtiğimiz hafta Şekerspor'la yaptığı maça sakat sakat çıkan ancak oyunu yarıda bırakmak zorunda kalan Rumen futbolcunun durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Doktorlar Hagi'yi pazar günkü zorlu maça yetiştirmeye çalışıyor. Teknik Direktör Fatih Terim ise, G.Birliği maçında Hagi'ye ihtiyaçları olduğunu, ancak bu futbolcu riske atmak da istemediklerini söyledi. Terim, ‘‘Oynamazsa onun yerine forma giyecek futbolcum var’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!