Hakan’a alkış

Güncelleme Tarihi:

Hakan’a alkış
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2001 00:00


Reha ERUS
Haberin Devamı

Fiorentina maçında sahaya ilk 11'de çıkan ve 90 dakika oynayan yıldız futbolcuyu basın göklere çıkardı. Gazeteler futbolcumuza 6 - 6.5 puan verdi.

Uzun bir aradan sonra ilk kez İnter formasını üzerinden çıkarmayan Hakan Şükür'e İtalyan basını övgü yağdırdı. Fiorentina'ya bir gol atan Şükür'ün yine fedakarlık yaptığını ve cömertçe Vieri'ye gol attırmak için oynadığını belirten gazeteler, 'Bunun ödülünü şık bir gol atarak' kazandı yorumunda bulundu.

Sahaya sakat sakat çıkan ve Fiorentina savunmasına inanılmaz pres yapan Hakan’a gazeteler 6 ve 6.5 notu verirken 'Süper bir golcü değil ama her zaman için takıma çok yararlı bir oyuncu' yorumunu yaptılar. Telepiu kanalında yorumculuk yapan İnter ve İtalya Milli takımının eski kaptanı Giuseppe Bergomi, şöyle konuştu:

'Fiorentina'nın başında Terim olsaydı elbette Hakan Şükür'ün golü daha anlamlı olurdu. Ama o tam bir profesyonel. Oynamadığı zaman polemik yapmıyor. Görev verildiğinde canla başla çalışıyor. İnter'e faydası çok.' Bu arada Juventus'lu Davids'nHollanda-Türkiye maçında uyarıcı kullandığı iddia edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!