Hagi'ye ilk 11 talimatı

Güncelleme Tarihi:

Hagiye ilk 11 talimatı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2007 15:38

Steaua Bükreş'in teknik direktörü, Galatasaray'ın efsanevi futbolcusu George Hagi'ye, takımın patronundan ilk 11'i değiştirmesi talimatı geldi.

Bükreş takımının sahibi Gigi Becali, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'nda yarın Slavia Prag'a karşı oynayacakları maçta teknik direktör Hagi'nin kafasındaki ilk 11'i değiştirerek, kendi istediği 2 oyuncuyu da kadroya alması talimatı verdiğini söyledi.

“Prag'daki maçta ilk 11'de golcü Romeo Surdu ve orta alan oyuncusu Valentin Badoi'yi görmek istiyorum” diyen Becali, “Eğer Hagi onları oynatmazsa takımdan ayrılacak” ifadelerini kullandı.

Hafta sonu oynanan Rapid Bükreş maçında takımın 0-0 berabere kalmasından da Hagi'yi sorumlu tutan Becali, Hagi'nin Surdu ve Badoi'yi kullanmadığı için gol atamadığını savunmuştu.

Steaua Bükreş'in patronu Becali, “Ben eski büyük futbolcu Hagi'yi ondan daha büyük teknik direktör Hagi'ye çevirmeye çalışıyorum ama o beni dinlemiyor” derken, Becali'nin daha önce de Hagi'yi görevden almakla tehdit ettiği, ancak bunu bir türlü yapmadığı kaydedildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!