"Hagi Fenerbahçe'ye gidiyordu"

Güncelleme Tarihi:

Hagi Fenerbahçeye gidiyordu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2012 10:14

Türkiye-Romanya maçının ardından Rumen televizyonuna konuk olan Ioan Becali, Gheorge Hagi’nin bir dönem Fenerbahçe’ye gitme ihtimalinin bulunduğunu söyledi.

Haberin Devamı

tr.eurosport.com'un haberine göre; 1996 yılında Gheorge Hagi’yi Galatasaray’a getiren eski menajer ve ünlü iş adamı Gigi Becali’nin kuzeni Ioan Becali, 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu’nda oynanan Türkiye-Romanya karşılaşmasının ardından Rumen televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Galatasaray tarihinin en büyük efsanelerinden Hagi’nin, bir dönem Fenerbahçe’ye gidebileceğini ifade eden Becali, “Şükrü Saracoğlu’nu görünce Hagi’ye, ‘Fenerbahçe’ye gideceğimizi konuştuğumuz günü hatırlar mısın?’ dedim. 7-8 aydır Galatasaray’dan para alamıyordu. Hatta evden polisle nasıl gideceğimizi konuşmuştuk. Sadece, sadece Fenerbahçe ile olan sözleşmeyi imzalaması gerekiyordu ama Hagi bundan vazgeçti. Asla bunu yapamazdı” şeklinde konuştu.

Sözlerine devam eden Becali, Emre Belizoğlu’yla ilgili de ilginç bir açıklama yaptı:

Haberin Devamı

“Emre takım otobüsünün yanına gelince beni fark etti ve yanıma gelip kucaklaştık. Ardından Emre Hagi ve Popescu nerede die sordu. Ben de onların yerini gösterdim. Gidip ikisiyle de kucaklaştı hatta Hagi’nin elini öptü.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!