Hagi’den Terim’e büyük jest

Güncelleme Tarihi:

Hagi’den Terim’e büyük jest
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2001 00:00



Haberin Devamı

Rumen yıldız, 24 Nisan’da Bükreş’te yapılacak jübilesinde Romanya Karması ile karşılaşacak Dünya Karması’nın teknik direktörlüğünü Fatih Terim’in yapmasını istedi

G.SARAYLI Gheorghe Hagi, eski teknik direktörü Fatih Terim'e büyük bir jest yaptı. Rumen futbolcu, 24 Nisan'da Bükreş'te yapılacak jübilesinde, Romanya Karması ile karşılaşacak olan Dünya Karması'nın teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yapmasını istedi. Terim, dünyanın en ünlü futbolcularının forma giyeceği takımı, Johan Cruyff ve Radomir Antiç ile birlikte yönetecek. Dünya Karması'nda Taffarel, Emre Belözoğlu, Sergi, Roberto Baggio, Del Piero, Blanc, Maldini, Roberto Carlos, Figo, Amor, Hierro, Stoitchkov ve Romario'nun da aralarında bulunduğu bir çok ünlü futbolcu forma giyecek. Romanya Karması'nda ise Popescu, Stelea, Filipescu, Adrian İlie, Moldovan, Mutu, Raducioiu, Munteanu gibi futbolcular yer alacak.

Jübilesine Maradona'yı çağırmayan Hagi'nin davetli listesinde, FİFA Başkanı Sepp Blatter, UEFA Başkanı Lennard Johansson'un yanı sıra efsanevi futbolculardan Franz Beckenbauer, Michel Platini, Roger Milla da yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!