Hacıosmanoğlu: Orta sahadaki eksiğimizi doldurduk

Güncelleme Tarihi:

Hacıosmanoğlu: Orta sahadaki eksiğimizi doldurduk
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2007 20:00

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, A.Gücü'nden transfer edilen Ceyhun'un takıma katkı sağlayacak bir oyuncu olduğunu belirterek, "Büyük takımlarda oynamanın havası başka olur" dedi.

İbrahim Hacıosmanoğlu, Ceyhun'un yetenekli bir futbolcu olduğunu ve Trabzonspor'a fayda sağlayacağını umut ettiklerini belirterek, "Hocanın istediği takıma katkı sağlayacak bir oyuncuyu transfer ettik. Gösterdiği performansla Trabzonspor'da milli takıma kadar yükselir. Orta sahadaki eksiğimizi Ceyhun gibi bir futbolcu ile doldurduğumuz için mutluyuz. Büyük takımlarda oynamanın havası başka olur" dedi.

Ceyhun Eriş de bir haftadır iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğünü ve anlaşmaya varılmasının ardından kendisinin de Trabzonspor ile anlaştığını söyledi.

Anlaşmanın Ankaragücü ve Trabzonspor için olduğu gibi kendisi için de iyi olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, "Kendimi biliyorum ve yeteneklerimin farkındayım. Artık genç bir futbolcu değilim, olgunlaştım. Üzerimde bir baskı yok. Trabzonspor'un daha iyi olması için elimden gelen her şeyi yapacağım. Yurt dışına çıkmak her zaman en büyük hayalim. Futbol oynadığım sürece de bu her zaman aklımda olacak" diye konuştu.

"CEYHUN VEDALAŞTI"

Trabzonspor ile 1,5 yıllık anlaşma sağlayan Ceyhun Eriş, Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın ve kulüp personeliyle vedalaştı. Sabah 07.00 uçağı ile Trabzon'a gidecek olan Ceyhun, takım arkadaşları ile ayrıca vedalaşacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!