Hacettepe 14 hafta sonra kazandı

Güncelleme Tarihi:

Hacettepe 14 hafta sonra kazandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2009 11:59

Turkcell Süper Lig takımlarından Hacettepe, 14 hafta sonra maç kazanabildi.

Haberin Devamı

Ligde en son 7. haftada Denizlispor'a karşı 3 puanla sahadan ayrılan Hacettepe, 14 hafta sonra Ankaraspor'u 3-1 yenerek, bu sezon 3. galibiyetini elde etti.

Sezon'un 2. yarısında deplasmanda Bursaspor (0-0) ve Ankara'da Eskişehirsor (2-2) beraberlikleriyle başlayan, 20. haftada ise Fenerbahçe'ye 7-0 gibi farklı bir skorla yenilen mor-beyazlılar, Ankaraspor (3-1) galibiyetiyle puanını 14'e çıkartırken, ligde kalma yolunda umutlandı. Başkent temsilcisi, küme düşmeme hattındaki rakiplerinin de haftayı galibiyetlerle kapatması nedeniyle Ankaraspor karşısında aldığı 3 puana rağmen lig sonunculuğundan kurtulamadı.

Bu haftaya kadar 2 galibiyet, 5 beraberlik alan Hacettepe, rakip kalelere 11 gol atarken, ağlarında ise 39 gol görmüştü. 21. haftaya kadar ligde bir karşılaşmada 3 gol birden atmayı başaramayan mor-beyazlılar, Ankaraspor karşısında aldıkları 3-1'lik galibiyetle gol sayısını ve puanını 14'e çıkarmış oldu.

ARICA İLE 12. MAÇTA GALİBİYET

Sezona, Hacettepe'yi Turkcell Süper Lig'e çıkaran Osman Özdemir ile başlayan ve 9. haftada Özdemir'in görevini bırakması sonucu teknik direktörlüğe Erdoğan Arıca'yı getiren mor-beyazlılar, 11 hafta sonra ilk galibiyetini elde etti.

Haberin Devamı

Arıca'nın görev yaptığı 11 haftada ancak 3 beraberlik alabilen Başkent temsilcisi, 8 maçta ise sahadan 'boynu bükük' ayrıldı. Mor-beyazlılar, Ankaraspor galibiyetiyle Arıca döneminde topladığı puanı 6'ya yükseltmiş oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!