Haber hattı

Güncelleme Tarihi:

Haber hattı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2005 02:02

Kick Box heyecanı bugün başlıyor

PROFESYONEL
Dünya A1 Kick Boks Şampiyonası bugün İstanbul’da başlıyor. Türkiye’de ilk kez düzenlenecek organizasyonda yerli ve yabancı toplam 16 sporcu, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek. Eleme usulüyle yapılacak maçlarda, 78 kiloda dünya şampiyonluğunu elinde bulunduran Gürkan Özkan da dövüşecek. Özkan, Yunanlı sporcu Kaponis Pavlos ile unvan maçına çıkacak.

Alonso heyecanı CNN Türk’te

FORMULA
1 Dünya Şampiyonası’nda yarışan Renault takımının İspanyol pilotu Fernando Alonso’nun yarın yapacağı gösteri sürüşü, naklen CNNTürk ekranlarında olacak. Sultanahmet Hipodrom Meydanı’nda 10 tur atacak olan İspanyol pilotun gösteri şovu saat 13.45’ten itibaren CNNTürk’te canlı yayınla ekranlara getirilecek.

Işık, kupa peşinde

KOÇ
Allianz’ın ana sponsorluğunda düzenlenen ve 1995 doğumlulardan oluşan basketbol turnuvasında başarılı sonuçlarıyla dikkat çeken FMV Ayazağa Işıkspor, şampiyonluğa koşuyor. Oynadığı 7 maçta da rakiplerini dize getirip, finale yükselen minik basketbolcular, yarın PTT Tesisleri’nde karşılaşacağı İstanbul Belediyesi ile şampiyonluk mücadelesi verecek.

Kop’a üç ay ceza

MİLLİ
atlet Süreyya Ayhan Kop'un antrenörü ve eşi Yücel Kop'a, 3 ay hak mahrumiyeti cezası verildi. Merkez Ceza Kurulu'ndan (MCK) yapılan açıklamada, Kop'un bir televizyon kanalına verdiği demeçte Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'a hakaret ettiği ve bu yüzden ceza aldığı bildirildi.

Millilerden kötü start

2006
Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 2. Etap E grubu maçında Voleybol Erkek Milli Takımımız, ev sahibi Bulgaristan’a 3-0 yenilip, şampiyonaya kötü başladı: 3-0. Varna kentinde 4 takımın ilk 2 sıra için çekiştiği turnuvanın ilk gününde ay yıldızlılar, 20’li sayıların başında geriye düşünce rakibine yenilmekten kurtulamadı. Barış ve Gökhan’ın sakatlıkları nedeniyle bir türlü rakibine üstünlüğünü kabul ettiremeyen Milli Takımımız, manşet ve blokta da etkisiz kalınca, ummadığı bir mağlubiyet aldı: 3-0. Günün diğer maçında ise, Romanya, Slovakya’yı 3-1 yendi. Millilerimiz, bugün 20.00’de Romanya ile, Bulgaristan da 17.30’da Slovakya karşılaşacak.

Ordusporlular’dan da protesto yürüyüşü

ORDUSPORLU Muzaffer, Murat ve Hüseyin’in Çankırı Belediyespor maçından sonra tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevkedilmesi, mor beyazlı 5000 taraftar tarafından protesto edildi. Orduspor’la Ordu Belediyesi bir yürüyüş düzenledi. 3 futbolcunun ceza kurulana sevkini kınamak için düzenlenen yürüyüşe katılan 5000 kişi, federasyon aleyhine gösterilerde bulundu. Orduspor Başkanı Şükrü Bodur ve Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun’un da katıldığı yürüyüşte taraftarlar, belediye meydanında toplandı, daha sonra Ordu-Samsun Karayolu’na çıktı. Yaklaşık olarak 30 dakika karayolunu trafiğe kapatan taraftarlar, 1 saat süren eylemlerinden sonra dağıldı.

Futbolda Rus istilası

KOMÜNİZMİN
yıkılmasından sonra Rusya’da bir anda ortaya çıkan zenginler, futbol piyasasına el attı. Rusya’da petrol şirketleri ve çeşitli yatırımları bulunan Roman Abramovich’den sonra Dinamo Moskova’yı satın alan Rus işadamı Alexei Fedorychev da, 25.7 milyon dolara Porto’nun yıldızları Costinha ve Maniche’yi 5’er yıllığına Dinamo Moskova’nın kadrosuna dahil etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!