Haber hattı

Güncelleme Tarihi:

Haber hattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2004 02:07

En zengini Beckham

FOURFOURTWO
adlı futbol dergisinin yayınladığı, ‘Ada’nın en zengin oyuncuları’ listesinde, 65 milyon poundluk kişisel servetiyle David Beckham birinci sırada yer aldı. Yıldız oyuncuyu 37 milyon poundluk servetiyle Arsenal’in Hollandalı golcüsü Bergkamp takip etti. Üçüncü sırada ise 30 milyon pound ile Owen yer alıyor. Dergi ayrıca Chelsea kulübünün sahibi Roman Abramovich’in 7.5 milyar pounluk servetiyle, Ada’nın en zengin kulüp başkanı olarak gösterdi.

Deco Avrupa’nın en iyi futbolcusu

KARİYERİNDE
3 kez Avrupa’da yılın oyuncusu seçilen Michel Platini, Deco’nun Avrupa’da yılın oyuncusu ödülünü hakettiğini söyledi. Fransa ve Juventus formalarıyla bir çok başarıya imza atan Platini, ‘Deco son 12 ay içinde Şampiyonlar Ligi’nde ve Portekiz Ligi’nde gösterdiğı rekor sayılabilecek performansla takımının şampiyonluklara ulaşmasını sağladı. Ben oyumu Portekizli oyuncudan yana kullanacağım’ dedi.

Üzgünüm Juve biz en iyiyiz

MİLAN
’da forma giyen Brezilyalı oyuncu Kaka, yaptığı basın toplantısında çok cesur açıklamalarda bulundu. Serie A’da ilk iki sırayı paylaşan takımlardan Milan’ın, Juventus’tan daha güçlü bir takım olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, ‘İki takımda çok güçlü, fakat biz onlardan daha iyiyiz. Takımımın potansiyeline baktığım zaman sadece İtalya’nın değil tüm Avrupa’nın en iyi takımıyız. Ayrıca 11 puan gerimizdeki İnter’in ise bizi zirvede yakalaması çok zor’ dedi.

Kupada 2. kademe kuraları çekiliyor

FUTBOLDA
Türkiye Kupası 2. kademe maçlarının kuraları yarın (bugün) İstanbul’da çekiliyor. Saat 16.00’da başlayacak kura çekimine, geçtiğimiz sezon Birinci Süper Ligi ilk 15 sırada tamamlayan takımlar seribaşı olarak katılacak. 2. kademe maçları 22 Aralık Çarşamba yapılacak.

Emre elinden ameliyat oldu

GEÇTİĞİMİZ
hafta sakatlanan İnter’li Emre Belözoğlu önceki gün Milano’da sağ elinin yüzük parmağı uzantısından ameliyat oldu. Emre’nin yarın antrenmanlara başlayacağını ve gelecek haftaya hazır olacağını açıkladı.

Gençdoğan dopingli çıktı

PFDK, dopingli madde kullandığı belirlenen Anadolu Üsküdar 1908 Sporlu futbolcu Arda Gençdoğan’ı da ‘1 yıl müsabakalardan men’ ile cezalandırdı.

Çulcu, ceza kurulunda

SAMSUNSPOR-
Beşiktaş maçındaki yönetimiyle gözlemci Abdurrahman Arıcı’dan Türk hakem tarihinin 5.8 ile en düşük notunu alan Mustafa Çulcu’ya bir darbe de ceza kurulundan geldi. Arıcı aleyhinde konuşan Çulcu, disiplin talimatının 24’üncü maddesi gereğince, PFDK’ya sevkedildi.

Avrupa’da Fener farkı: 3-1

VOLEYBOL
Erkekler Top Teams Kupası A Grubu’nda mücadele eden Fenerbahçe, 4. maçında İsviçre’nin Concordia Nafels takımını 3-1 yenip, grubunda 3. galibiyetini aldı. D Grubu’ndaki temsilcimiz Ziraat Bankası, deplasmanda Dukla Liberec takımına 3-0 yenildi. Bayanlar Top Teams’te ise Eczacıbaşı, rakip sahada Madeir’yı 3-1 yendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!