Haber hattı

Güncelleme Tarihi:

Haber hattı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2003 01:49

Konya'da Kelemen gönderildi

SÜPER
Lig'in yeni takımı Konyaspor, Bursaspor'dan büyük ümitlerle transfer ettiği kaleci Kelemen'le yollarını ayırdı. Teknik heyetin verdiği ‘‘yetersiz’’ raporu sonucu Kelemen'in sözleşmesini feshettiklerini kaydeden basın sözcüsü İbrahim Kaplan, ‘‘Tüm yetki teknik heyette. Onlar ne derse o olur’’ dedi. Kaplan, Beşiktaşlı Göksel ve G.Birliği'nden ayrılan Kerem ile görüştüklerini, kaleci sorunun en kısa zamanda çözeceklerini söyledi.Yalçın İREŞ (DHA)

Bursaspor'a durmak yok

ÜÇÜNCÜ
etap hazırlıkları için Romanya'ya giden Bursaspor çalışmalara başladı. Teknik direktör Hagi yönetiminde günde iki antrenman yaparak çalışmalarını sürdüren Bursaspor, Braşov'da düzenlenecek dörtlü turnuvaya katılacak. İlk maçını 27 Temmuz pazar günü FC Braşov ile yapacak olan yeşil beyazlılar, 30 Temmuz Çarşamba günü ise yurda dönecek.Mümin ÇOTAK (DHA)

Gigi Multzescu'dan Shorunmu'ya ders

KIZILCAHAMAM
kampını tamamlayan Samsunspor, Süper Lig'e iddialı girmek isterken, teknik direktör Gigi Multzescu, Kamerun'lu kaleci Shorunmu ile özel olarak ilgileniyor. Rumen hoca, tecrübeli file bekçisi ile her fırsatta bir araya gelerek ona eksiklerini anlatıyor. Shorunmu'nun ve Fevzi'nin çok başarılı kaleciler olduğunu ifade eden Multzescu, formayı çok çalışanın kapacağını söyledi.
Ethem YENİGÜRBÜZ (DHA)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!