Gururlan Beşiktaşlı

Güncelleme Tarihi:

Gururlan Beşiktaşlı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2015 23:01

Siyah beyazlı formayı terletecek olan yeni Kartallar iddialı konuşup, önemli işlere takım olarak imza atacaklarını söylediler. Beşli, Beşiktaş’ta olmaktan dolayı büyük gurur yaşadıklarını belirtip, mutlu sonu taraftarla yaşayacaklarını iddia ettiler.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ta yeni transferler dün yapılan imza töreniyle resmen siyah beyazlı renklere bağlandı... Başkan Fikret Orman’ın da katıldığı törende Mario Gomez, Ricardo Quaresma, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo ve Dusko Tosic iddialı açıklamalar yaparak taraftara şampiyonluk sözü verdi... İşte 5 yeni Kartal’ın sözleri...


BAŞARIYA AÇ BİR TAKIMIZ

DUSKO TOSİC:

BEŞİKTAŞ, Türkiye’nin en büyük takımı. 3 senedir Türkiye’deyim. Ben bu formayla iyi bir performans göstereceğim. Bu sene şampiyon olacağız inşallah. 1.5 aydır çok iyi çalışıyoruz. Yeni hocamızla başarıya açız ve sezon sonunda mutlu sonu kucaklayacağımıza inanıyorum.

İYİ Kİ BEŞİKTAŞ’A GELDİM

ANDREAS BECK:

BEŞİKTAŞ’ın bir parçası olduğum için çok gururluyum. Yüksek kaliteye sahip bir takımımız var. Bu sezon kupalar kaldırmak istiyoruz. Yeni stadımızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Kulüp benim için çok gayret sarfetti. Burada Milli Takıma yükselmek istiyorum. Beşiktaş’ı iyi ki tercih ettim.

Haberin Devamı

POLDİ-GOMEZ-PERSİE REKABETİ YOK

MARIO GOMEZ:

BEŞİKTAŞ’ta beklentiler çok büyük, umarım bunların karşılığını veririz. Buradaki rekabet Podolski-Gomez-Van Persie rekabeti olmayacak. Takımların rekabeti olacak. Bu rekabetten şampiyon çıkmak istiyoruz. Beşiktaş, 1 numara olsun. Önemli olan da camiamız açısından bu.

TANIDIĞIM YERDE ÇOK MUTLUYUM

RICARDO QUARESMA:

TEKRAR bu forma altında olduğum için çok mutluyum. Umarım şampiyonluklar yaşarız. Burada oynamak benim için mutluluk verici. Bir oyuncu için en önemlisi kendini mutlu hissetmesidir. Burası bildiğim tanıdığım bir yer. Şimdi en önemlisi taraftarımızı mutlu etmektir.

TÜM KUPALARI KALDIRMAK İSTİYORUZ

LIUZ RHODOLFO:

AVRUPA’da oynama hayalimi gerçekleştirdim. Umarım takım arkadaşlarımla birlikte başarılar yakalayıp kupalar kaldıracağız. Brezilya’da oynadığım dönemde Beşiktaş’ın bir kaç maçını izlemiştim. Konuştuğum arkadaşlarım da bana olumlu bilgiler verdi ve Beşiktaş’ı tercih ettim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!