Günün içinden

Güncelleme Tarihi:

Günün içinden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 1998 00:00

Haberin Devamı

Çaykur Rize Ünal'a talip

Trabzonspor'un sözleşme imzaladığı Ünal Karaman'a, Çaykur Rizespor talip oldu. Yeşil mavili yönetimin bu teklifine tecrübeli futbolcu, ‘‘Futbolu Trabzonspor'da bırakacağım. Hiçbir yere gitmeyi düşünmüyorum’’ yanıtını verdi.

Avni Aker sıkıntısı

GEÇTİĞİMİZ sezon başında ihale edilen Avni Aker Stadı'nda ödenek yokluğu nedeniyle çalışmalar durduruldu. Avni Aker Stadı Kapalı Tribün İnşaatı için acilen 140 milyar liralık ödeneğe ihtiyaç olduğu belirtildi.

Erzurumspor'a egzoz desteği

ARAÇLARIN egzoz gazı ölçümlerinden Erzurumspor'a 5 milyar 500 milyon milyar gelir sağlandığı bildirildi. Erzurum Çevre Müdürü Haluk Nakipoğlu, araç başına 150 bin lira yardım aldıklarını söyledi.

Double Trap'ta Türkiye Rekoru

ATICILIKTA Türkiye Şampiyonası dün Double Trap yarışmaları ile sona erdi. Gençler kategorisinde Oğuzhan Tüzün birinciliği alırken 127 puanla Türkiye rekoru kırdı. Diğer kategorilerin birincileri de şöyle: Büyükler: Ataberk Keskin (175), Yıldızlar: Kaan Yey (97), Bayanlar: Seçil Güngör (83), Genç Bayanlar: Nihan Gürer (81), Takım: Bursa (377).

Sakarya'da birlik çağrısı

GELECEK haftaki kongrede tek listeyle seçime girecek olan Sakaryaspor Başkanı Nihat Ayıldız, ‘‘Sakaryaspor çok zorlu virajları geçerek birinci lige çıktı. Buraya gelmek kadar ligde tutunabilmek de önemlidir. Bunun için de birlik beraberlik şarttır’’ diye konuştu.

5 bin metrede dünya rekoru

FİNLANDİYA'nın başkenti Helsinki'de yapılan uluslararası atletizm yarışmalarında erkekler 5 bin metrede Etiyopyalı Haile Gebrselassie, 12.39.36 ile dünya rekoru kırdı. Bu daldaki eski rekor, 12.39.74 ile Kenyalı Daniel Komen'e aitti.

Eskişehir galip

İZMİT'te 4 gündür devam eden (B) Gençler Türkiye Şampiyonası 1. kademe maçları sona erdi. Finalde İstanbul Çağlayanspor'u 2-0 yenen Eskişehirspor önümüzdeki yıl (B) Gençler Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.

Sutopunda Merinos birinci

KONYA'da üç gündür devam eden ‘‘Açık Küme Gençler Sutopu Türkiye Birinciliği’’ sona erdi. Atatürk Spor Tesisleri havuzunda tek devreli lig usulüne göre yapılan müsabakalar sonunda, 12 puanla Bursa Merinos birinci, 11 puanla Konya Gençlik ikinci, 10 puanla da Bursa Tofaş üçüncü oldu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!