Güneş'i sıkıntı bastı

Güncelleme Tarihi:

Güneşi sıkıntı bastı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

Mustafa İzzet, Arif ve Fatih'in sakatlıkları nedeniyle Moldova maçında oynamayacaklarını belirten Şenol Güneş, ‘‘Okan Ümit Davala ve Ogün'ün de sakatları bulunuyor. Lider konumundaki oyuncularımın sakat olması bizi kötü etkiliyor’’ dedi.

LİDER OYUNCULAR

Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, sakat oyuncuların sayısının artmasının, çalışmalarını olumsuz etkilediğini söyledi. Mustafa İzzet, Arif ve Fatih'in, sakatlıkları nedeniyle Moldova maçında oynamayacaklarını hatırlatan Güneş, ‘‘Okan, Ümit Davala ve Ogün'ün de sakatlıkları bulunuyor. Lider konumundaki oyuncularımın sakat olması doğal olarak sıkıntı yaratıyor’’ dedi.

KOLAY GRUP DEĞİL

A Milli Takım'ın sanıldığı kadar kolay bir gruba düşmediğini anlatan Güneş, rakiplerin Avrupa'da ilk 8 takım arasına giren Türkiye'yi yenerek, kendilerine kariyer sağlamak için mücadele edeceklerini iddia etti. Güneş, orta sahada hiçbir zaman sorun yaşanmadığını ancak forvet ve kale için fazla tercih şanslarının bulunmadığını ifade ederek şöyle devam etti:

NİHAT'A İHTİYAÇ YOK

‘‘Zaman zaman genç yetenekleri Milli Takım'a alacağız. Beşiktaşlı Nihat'ı şu anda orta sahada ihtiyaç duymadığımız için çağırmadım. Ancak zaman içinde kadroya alacağım.’’Teknik Direktör Güneş, eleştiriye hep açık olduklarını belirterek, ‘‘Bizi seven de, sevmeyen de eleştirsin. Eksiklerimiz yazılırsa, biz de onlardan ders çıkarabiliriz.’’

A Milli Futbol Takımı, Moldova maçının hazırlıklarını dün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Şenlikköy Stadı'nda yapılan sabah idmanına, topuğunda ezilme tespit edilen Ogün çıkmadı. Pas çalışmalarıyla başlayan antrenman kanat organizasyonlarıyla sona erdi. Ataköy Tesisleri'ndeki akşam çalışmasında ise ay yıldızlılar dar alanda çift kale maç yaptı. Şenol Güneş, idman maçının ardından futbolcularına kanatlardan yapılan ortalarla gol çalışması yaptırdı. Yaklaşık 25 dakika süren çalışmada, futbolcuların pek başarılı olamadığı gözlendi. Çok sayıda futbolcunun şansını denediği şut çalışması sırasında sadece Cenk bir gol attı. Milli Takım akşam antrenmanından sonra Kaşıbeyaz Restorant'a giderek balık yedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!