Güneş karardı: 3-2

Güncelleme Tarihi:

Güneş karardı: 3-2
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2006 00:00

V.Güneş Sigorta, Nicholle’un girişiyle canlandı, maça ortak oldu. 2. sette 24-17 öndeyken, seti alacak tek sayıyı alamayınca D.Moskova’ya boyun eğdi, Şampiyonlar Ligi’ne yenilgiyle başladı.

AVRUPA Voleybol Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Moskova’da Dinamo Moskova’ya 3-2 yenilen Vakıfbank Güneş Sigorta’ya yazık oldu... Takımımız, ikinci sette 24-17 öndeyken, o tek sayıyı alamayınca, 3-1 kazanacağı maçı tie-break setine götürdü ancak kendi hatalarıyla Moskova’ya hediye etti. V.Güneş Sigorta, maç boyunca dünya şampiyonu Rusya’nın ilk 6’sında oynayan 3 oyuncusu; Gamova, Godina, Borodokova karşısında muhteşem oynadı. Birinci sette, adeta Moskova kulesi Gamova ve Godina’yı blokta durduramadık. 2. setten itibaren Gözde’nin yerine giren Brezilyalı Nicholle takımı ateşledi. Takımımız, 24-17 öndeyken bir türlü son sayıyı bulamadı ve seti kaybetti.

Eczacıbaşı galip: 3-1

3. sette Rus ekibi, Belikova ile sürekli sayı alıyordu. Maçın MVP’si Aysun’la onu durdurduk ve roller değişti. Brezilyalı ile Elif’in attığı servislerden Dinamo manşet getiremeyince, takımımız farkı giderek açtı. Defansta da Nadia ile Nihan, Godina ve Gamova’nın smaçlarından seken topları hücuma iyi soktu ve durumu 2-2’ye getirdi. Ne yakık ki, 5. sette Dinamo’ya teslim olduk: 3-2. C Grubu’ndaki Eczacıbaşı ise, Avusturya’nın Schwechat takımını 3-1 yendi.

á HAKEMLER: Pobornikov (**) (Bulgaristan), Christensen (**) (Danimarka)

á DINAMO MOSKOVA: Gracheva (**), Godina (***), Belikova (**), Natalia Hanikoğlu (**), Gamova (***), Borodokova (**) (Libero- Ezhova **, Kurnosova **)

á VAKIFBANK GÜNEŞ SİGORTA: Elif (***), Oxana (**), Nadia (***), Aysun (****), Deniz (***), Gözde (**) (Libero- Nihan ****, Nicholle ****)

á SETLER: 25-18, 29-27, 18-25, 22-25, 15-9

á SÜRE: 108 Dk. (19, 27, 22, 24, 16)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!