Güneş ışıl ışıl 3-0

Güncelleme Tarihi:

Güneş ışıl ışıl 3-0
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2006 00:00

Avrupa’daki başarılı temsilcimiz V.Güneş Sigorta, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Las Palmas’ı set vermeden devirdi. Tur için avantaj yakaladı.

AVRUPA’daki gururumuz Vakıfbank Güneş Sigorta, Voleybol Bayanlar Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında tura göz kırptı: 3-0. Sahasında İspanya’nın güçlü ekibi Hotel Cantur Las Palmas takımını ağırlayan temsilcimiz, rakibini net bir skorla devirerek rövanş için büyük bir avantaj yakaladı. Ligde de fırtına gibi esen temsilcimiz, dünkü mücadeleyi özellikle Neslihan, Gözde ve Deniz’in mükemmel oyunları sonucu 29-27, 25-17 ve 25-23’lük setlerle kazandı. V.Güneş Sigorta, bu maçın rövanşını 21 Şubat Salı günü İspanya’da oynayacak.

Öte yandan Erkekler Birinci Ligi Final Grubu’ndaki derbi maçta Galatasaray Beşiktaş’ı 3-2 yendi. Diğer sonuçlar; Fenerbahçe-Tokat Bld Plevne: 3-0, İstanbul BŞB-Erdemir: 3-0, Polis Akademisi ve Koleji-Arkas: 1-3, Halk Bankası-SSK: 3-2. Metin GÖRGÜN

HAKEMLER: M.Hefti (***) (İsviçre), Angelus Cotoanta (***) (Romanya)

VAKIFBANK GÜNEŞ SİGORTA: Dos Santos (***), Iryna (***), Deniz (***), Gözde (***), Aysun (***), Neslihan (****) (Libero- Necla ***, Ebru **)

HC LAS PALMAS: Correia (**), E.Butnaru (**), Luminita (***), Marques (***), Conde (**), Cosiri (**) (Libero- Sykora ***, Carrillo **, Carvajal *)

SETLER: 29-27, 25-17, 25-23

SÜRE: 74 dakika (29, 21, 24)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!