Guardiola'nın ilginç yaşamı

Güncelleme Tarihi:

Guardiolanın ilginç yaşamı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2014 12:34

Bayern Münih teknik direktörü Pep Guardiola'nın ilginç yaşam tarzı Almanya'da konuşulmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Barcelona'yı çalıştırdığı dönemde çalışma disiplini ve kontrol tutkusuyla ön plana çıkan Guardiola, bu alışkanlarını Bayern Münih'te de sürdürüyor.

Münih'in merkezinde 300 metrekarelik bir çatı katında ailesinden ve potansiyel meraklı komşulardan uzakta yaşayan Guardiola, günün büyük bölümünü video izleyerek geçiriyor. Götze'yi "sahte 9" oynatmak için Almanya'nın Kazakistan ile oynadığı maçın DVD'sini isteyen Guardiola'nın, izlediği bir videonun kimi zaman 45 dakikadan uzun olduğu biliniyor.

Evinin içinde bulunan bir asansörle direkt olarak otoparka inen Guardiola, insanlarla temas kurmaktan kaçınırken, sürekli gittiği İtalyan restaurantına bile gizli bir kapıdan giriş yapıyor. Eğitim tesislerine kapalı devre 3 kamera kurduran Guardiola, bu sistem sayesinde her antrenman sonrası oyuncuların kayıtlarını değerlendiriyor.

Haberin Devamı

Kulüp doktoru Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahr'la bile ters düşen ve tedavi konularında tartışan Guardiola, takım otobüsünün sürücüleri Sandra König ve Michael Lauerbach'a da zamanlama konusunda uyarılar yaparak "mükemmeliyetçi" yapısını gözler önüne serdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!