Gözler Tümer'de

Güncelleme Tarihi:

Gözler Tümerde
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2006 00:00

Siyah beyazlı takımdan ayrılmak istediğini açıklayan milli oyuncuya, W.Bremen ve B.Dortmund teklifte bulundu. Efes Cup’ta yakın takibe alınacak Tümer için Kıvanç Oktay, "Oyuncumuza her türlü yardımı yapacağız" dedi.

Haberin Devamı

Karar Antalya’da

Beşiktaş, ikinci yarı hazırlıklarına dün start verdi. İlk çalışma Nevzat Demir Tesisleri’nde yapıldı. Siyah beyazlı takımdan ayrılmak isteyen Youla, Tümer ile gönderilmesi gündeme gelen Adem Dursun, Ahmet Dursun, teknik direktör Tigana’nın yaptırdığı kondisyon çalışmasına katılırken, Ailton, Pancu, Kleberson ile ülkesinde milli takımda bulunan Ahmed Hassan katılmadı. Futbol şube sorumlusu Kıvanç Oktay gönderilecek oyuncular konusunda son kararın Antalya kampında verileceğini açıkladı.

Referans Daum’dan

Siyah beyazlı takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildiren Tümer Metin için Werder Bremen ve B.Dordmund takımları, menajerler aracılığı ile teklifte bulundu. İki kulübün teknik adamları, Tümer’i Efes Cup’ta izleyeceklerini ve son kararı bu karşılaşmalardan sonra vereceklerini açıkladı. Werder Bremen Kulübü yetkilileri ise yıldız oyuncu hakkında F.Bahçe Teknik Direktörü Daum’dan iyi refarans aldıklarını ve bu oyuncuyu yakın takipte tuttuklarını belirtti.

Teklifi reddetti

Haberin Devamı

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay, Tümer’in milli takımın da yıldızı olduğunu ifade ederken, "Tümer, başkanımız Yıldırım Demirören ve yönetim kurulundan ayrılmak istediğini ve futbol yaşantısını yurtdışında devam ettirmek istediğini söyledi. Bizde, Beşiktaş Kulübü’ne hizmet etmiş böylesi başarılı bir oyuncumuza transferi konusunda her türlü yardımı yapma kararı aldık. Tümer Metin, Süper Lig’den iki önemli takımın teklifini reddedip "Tek isteğim yurt dışında oynamak" dedi.

Kulağı Fransa’da

Süleyman Youla ise menajeri Ceylan Çalışkan’ın yurtdışında bir çok takım ile temasta olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "İnönü Stadı’nda beni istemeyen taraftarların önüne çıkmak istemiyorum. Transferim var diye milli takımdan affımı istedim. Strasbourg takımından gelecek haberi bekliyorum." Öte yandan Pancu’nun İtihad Kulübü ile görüştüğü İMKB’ye bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!