Görev Semih'in

Güncelleme Tarihi:

Görev Semihin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2005 00:00

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, bugün oynanacak Kayseri Erciyesspor maçında Semih Şentürk’ü tek forvet olarak sahaya sürecek. Nicolas Anelka ile Marcio Nobre’nin sakatlıkları nedeniyle golcü sıkıntısı çeken Alman çalıştırıcı, Alex de Souza ve Tuncay Şanlı’dan hücumlar sırasında Semih’e destek vermelerini istedi.

Zafer kadroda yok

Tahkim Kurulu tarafından 3 maçlık cezası kaldırılan genç oyuncuyu son iki idmanda as takımda oynatan Daum’un, sakatlığı yeni geçen ancak maç eksiği bulunan Zafer Biryol’u ise kadroya almadı ve Kayseri deplasmanına götürmedi.

Dün akşam saatlerinde Kayseri’ye gelerek kampa çekilen Fenerbahçe’yi havalimanında çok sayıda taraftarı karşıladı. Karşılaşmayı bin 500 civarında Fenerbahçe taraftarının izlemesi bekleniyor.

Erciyes hırslandı

Kayseri Erciyesspor cephesi de bugünkü karşılaşmaya iddialı hazırlanıyor. Mavi siyahlı kulübün başkanı Enver Kemaloğlu, Tahkim Kurulu’nun Fenerbahçeli Semih Şentürk’ün 3 maçlık cezasını kaldırmasının futbolcularını hırslandırdığını söyledi. Fenerbahçe’yi Kayseri’de en iyi şekilde ağırlayacaklarını ancak, sahada kazanmak için mücadele edeceklerini söyleyen Başkan Kemaloğlu, ‘Semih’e verilen 3 maçlık cezanın kaldırılması futbolcularımızı kamçıladı. Biz bu adaletsizliğe sahada oynayacağımız futbolla yanıt vermek istiyoruz. Fenerbahçe bizi Semih olmadan da yenebilir. Böyle küçük hesaplara gerek yok. Ama, bu karar bizim kazanma arzumuzu daha da artırdı. Fenerbahçe, yenilmezlik unvanını Kayseri’de bırakacak’ diye konuştu.

Refik Moral: Semih’in küfür etmediğine kanaat getirdik

F.BAHÇELİ Semih’e verilen 3 maçlık cezanın kaldırılması nedeniyle yaratılan spekülasyonlarla ilgili bir açıklama yapan Tahkim Kurulu Üyesi Refik Moral, ‘Semih’in küfür etmediğine kanaat getirdik. O nedenle cezasını kaldırdık’ dedi. Moral, ‘2 nolu temsilcinin ve 4’üncü hakemin, Semih’in bu eylemin içinde olduğunu duymaması bizde tereddüt yarattı. Televizyon görüntülerinden de izlediğimiz kadarıyla Semih’in böyle bir eylem içinde bulunmadığına kanaat getirdik. O nedenle cezasını kaldırdık’ diye konuştu. Tahkim Kurulu Başkanı Selçuk Öztek de kurulun dün Samsun’daki toplantısı öncesi yaptığı açıklamada, Semih’in cezasının oy birliği ile kaldırıldığını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!