Gordon Milne'in isyanı

Güncelleme Tarihi:

Gordon Milnein isyanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 1998 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü G.Saray ve Gaziantep maçlarının ardından ‘‘Her maçı kazanmak için 5 gol atmak zorunda mı kalacağız’’ derken savunma sorununa çözüm bulacaklarını kaydetti.

Forvetlere yaradı

Trabzonspor Teknik Direktörü Gordon Milne, G.Saray'dan 3, G.Antep'ten 4 gol yiyen takımına isyan etti. Milne, ‘‘Hava ve saha koşulları forvetlerin lehineydi. Bu maçta yenilen golleri çok eleştirmek doğru değil ancak kazanmak için her maçta 5 gol atmak zorunda mı kalacağız’’ diye konuştu.

Kalitvintsev turp gibi

Trabzonspor'un yeni transferi Yuri Kalitvintsev için geçtiğimiz sezon da rapor tutulduğu ve, ‘‘Alınırsa takıma büyük katkı sağlar’’ şeklinde görüş ifade edildiği ancak bunun zamanın teknik direktörü Özkan Sümer tarafından dikkate alınmadığı öğrenildi. Bu arada dün sabah genel sağlık kontrolunden geçen Ukraynalı futbolcu için doktorlar, ‘‘Çok sağlıklı’’ yorumunu yaptı.

Sakatlık sorunu yok

G.Antep maçı sabahı sakatlanan Abdullah ile karşılaşmada omzu incinen Ogün'ün durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kalitvintsev de oturma izni ile bonservis sertifikası sorununun çözülmesi halinde, sakatlığı geçen Mehmet İpek'le birlikte Çanakkale Dardanelspor maçında takımdaki yerini alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!