Gönlüm Stuttgart'ta

Güncelleme Tarihi:

Gönlüm Stuttgartta
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 1999 00:00

Haberin Devamı

En büyük hedefinin Alman 1. Ligi'nde top koşturmak olduğunu söyleyen Beşiktaş'ın eski golcüsü Oktay, ‘‘Oynamayı arzu ettiğim takımların başında Stuttgart geliyor’’ dedi.

BEŞİKTAŞ'tan Siirt Jet-Pa Spor'a transfer olan Oktay Derelioğlu, en büyük hedefinin Alman 1. Ligi'nde top koşturmak olduğunu söyledi. Pforzheim'da depremzedelere yardım için düzenlenen Pforzheim Türkspor ile Almanya 1. Ligi'nin çeşitli takımlarında oynamış şöhretler maçında misafir olarak yer alan genç golcü, ‘‘Oynamayı arzu ettiğim Alman takımlarının başında ise VFB Stuttgart geliyor’’ diye konuştu.

Pforzheim Türkspor ile birlikte çıktığı antrenmanda Hürriyet'in sorularını yanıtlayan Oktay, çok sayıda transfer teklifi aldığını, ancak kesin bir anlaşma olmadan açıklama yapamayacağını belirtti. Şu anda kendisini Milli Takım için hazırladığını söyleyen Oktay şöyle devam etti: ‘‘9 Ekim'de Almanya'yı mutlaka yeneceğiz. Hocamız Mustafa Denizli ve bütün takım arkadaşlarım galibiyete şartlanmış durumda. Bu maçta, Avrupa'da yaşayan gurbetçilerimizin de takımımıza büyük destek vereceğini ümit ediyorum.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!