Gönderin bira fabrikasına

Güncelleme Tarihi:

Gönderin bira fabrikasına
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2014 01:09

Rakibin hocası, Pavel Vrba Türkiye ve Kazakistan maçlarından en az 4 puan hedefliyor. Bunun sonucunda İzlanda sınavına gelecek her taraftara bira ısmarlayacağını, aksi halde bira fabrikasında çalışacağını söyledi. O zaman, haydi çocuklar bitirin işi, sevindirmeyin Çeklerin hocasını...

Haberin Devamı

ÇEK Cumhuriyeti ile bu akşam kritik bir sınav vereceğiz. Galibiyete mecburuz, maçtan puansız ayrılmak hiç işimize gelmez. Ancak, karşımızda da Hollanda’yı deviren bir takım var. Çek Cumhuriyeti dikkat edilmesi gereken bir rakip ve ters. Gelin, Pavel Vrba yönetiminde olumlu sinyaller veren rakibimizi mercek altına alalım...
Çeklerin hocası Vrba, Türkiye ve Kazakistan ile oynayacakları maç öncesi büyük bir iddiaya girdi. İki maçtan 4 puan almaları halinde İzlanda sınavındaki her seyirciye bedava bira vereceğini açıkladı. Aksi halde bira fabrikasında çalışacak.

1-UYUM İÇİNDELER
HOLLANDA maçında çok uyumluydular. Savunmadan, hücuma kadar sürekli birlikte hareket ediyorlar. Oyun disiplininden bir dakika bile kopmayan bir anlayışla mücadele ediyorlar.

Haberin Devamı

2-DARİDA’NIN PASLARI ÇOK TEHLİKELİ
DARİDA gibi bir starları var. Milimetrik pasları ile savunmamıza zor anlar yaşatabilir. İkili mücadelelerde de yıkılmıyor.

3-DURAN TOPLAR CANIMIZI YAKABİLİR
ÇEK Cumhuriyeti duran toplarda sonuca giden bir takım. Darida bu tip pozisyonlarda topun başına geliyor ve işi bitiriyor.

4-SÜREKLİ SOL TARAFTAN HÜCUM EDİYORLAR
VRBA’nın hücumda tercih ettiği bölge sol kanat. Limbersky ve Krejci ikilisi yaptıkları bindirmelerle ön plana çıkıyor. Buradan etkililer.

5-LAFATA PATLAMAYA HAZIR BİR BOMBA
HÜCUM hattında Lafata büyük tehlike. Sparta Prag ile çıktığı 19 maçta, 18 gol attı. Kaleye sırtı dönük oynayarak etkili oluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!