Gole giderken kimseyi görmüyorum

Güncelleme Tarihi:

Gole giderken kimseyi görmüyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2012 01:18

“Bazen topu kendi alanımızdan rakip sahaya götürürken yanımdaki arkadaşımı bile görmüyorum. Sahaya çıktığımda gol atma konusunda çok hırslı oluyorum. Bu benim karakterim.”

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın Alman yıldızı Roberto Hilbert, sağ bek olarak görev yapmasına rağmen hücuma yatkınlığının nereden kaynaklandığını anlattı. Bu sezon 2’si ligde, 1’i kupada olmak üzere 3 gol atan Hilbert, teknik direktör Samet Aybaba’nın tüm takım arkadaşları gibi kendisine de güven aşıladığını belirterek, “Bazen topu kendi alanımızdan rakip sahaya götürürken yanımdaki arkadaşımı bile görmüyorum. Neredeyse bir forvet gibi golcülük görevini üstleneceğim. Sahaya çıktığımda gol atma konusunda çok hırslı oluyorum. Bu benim karakterim” dedi.

2. YARI DAHA İYİ BİR BEŞİKTAŞ GELİYOR

İstİkrarının sırrını, “Çalışmayı çok seviyorum. Bana yeter ki görev versinler. Sahada her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım” sözleri ile anlatan Alman futbolcu şöyle devam etti:
“Bu sezon taraftarlarımızla kenetlendik. Takım olarak, teknik direktör Samet Aybaba’nın sistemi doğrultusunda adım adım ilerliyoruz. Ligin ilk yarısında en çok gol pozisyonuna giren takımdık. Fazla gol yediğimizin biz de farkındayız.
Ancak oynadığımız futbolu herkes takdir ediyor. Ligin ikinci yarısında daha da iyi olacağız.”

Haberin Devamı

Portekizlilerle sorunum olmadı

HILBERT , “çete” olarak nitelenen Portekizli oyuncularla ilgili “Hepsi kariyerli futbolcular.Benim onlarla hiçbir sorunum olmadı. Çünkü onların bana ve takıma
katkıları önemliydi. Hatta elimden geldiğince de yardımcı oldum. Şu an takımımızda sadece Fernandes kaldı. Onun da Beşiktaş için ne kadar önemli bir futbolcu
olduğu ortada” yorumunu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!