"Gol atamadığımız için kazanamıyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Gol atamadığımız için kazanamıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2013 14:19

Torku Konyaspor'un tecrübeli defans oyuncusu Ali Turan, deplasmanda kaybettikleri 3 maçta da etkili olan taraf olduklarını, ancak gol atamadıkları için kazanamadıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Turan, yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşısında özellikle maçın ilk yarısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirtti. Puanla dönebilecekleri bir deplasmandan, takıma yakışmayan goller yiyerek mağlup ayrıldıklarını vurgulayan Turan, oyunun hemen başında yakaladıkları 3 net gol pozisyonunu da değerlendiremediklerini ifade etti.

Duran toptan gelen golün ardından oyun düzenlerinin bozulduğuna dikkati çeken Turan, "Beraberlik için gerekli pozisyonları bulamadık. Rakibin attığı ikinci gol ise oyunu tamamen kopardı. Bize yakışmayan goller yediğimiz için puan kayıpları yaşamaya devam ediyoruz. Deplasmanda kaybettiğimiz 3 maçta da etkili olan taraf bizdik, ancak gol atamadığımız için kazanamıyoruz" diye konuştu. Turan, eksikleri gidererek, yeşil-beyazlı taraftarlara Kayseri Erciyesspor karşısında güzel bir maç seyrettireceklerini dile getirdi.

Torku Konyaspor günü izinli geçirdi

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Torku Konyasporlu futbolcular, günü izinli geçirdi. Haftayı, Trabzonspor'a deplasmanda 2-0 yenilerek puansız kapatan yeşil-beyazlı ekipte teknik direktör Uğur Tütüneker, futbolculara 1 gün izin verdi. Ligde hafta sonu sahasında Kayseri Erciyesspor'u ağırlayacak Torku Konyaspor, bu maçın hazırlıklarına Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yarın yapacağı antrenmanla başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!