Gökhan Ünal transferine son nokta

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Ünal transferine son nokta
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2008 11:32

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Gökhan Ünal konusuna son noktayı koydu.

Haberin Devamı

Cimbom'un Ünal'a gücü yetmiyor

Recep Mamur, "Kulüp olarak Gökhan Ünal için telaffuz ettiğimiz rakam 10 milyon Euro. Bu parayı kim getirirse, yerli ve yabancı kulüp demeden, bonservisini veririz" dedi.

Mamur, "Açık ve net olarak söylüyorum. Şartlar böyle getirdi. Gökhan Ünal için kapımızı aşındıran, bizi yıpratan kulüplere hodri meydan" diye konuştu.

Sezon başında Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı bırakmama kararı aldıklarını, ancak 2 Şubat'ta bitecek ara transferde gerek yabancı gerekse yerli takımlardan cazip transfer teklifleri geldiğini belirten Kulüp Başkanı Recep Mamur, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Rubin Kazan takımı, Antalya'daki kampta hem Gökhan Ünal, hem de Mehmet Topuz için transfer teklifinde bulundu.

İspanyol Real Betis takımı da Gökhan Ünal'ın maçlarını izleyip, bu oyuncumuzla ilgileniyor. Süper Lig'de üç büyükler de sezon başından beri kapımızı aşındırdı. Medya baskısıyla, oyuncularımızın kafası karıştırıldı.

Yönetim kurulu ve teknik kadro olarak yaptığımız değerlendirme sonucu, kafamızda rakam olarak belirlediğimiz 10 milyon Euro'yu getirene, Gökhan Ünal'ı vermeyi kararlaştırdık. Bu rakamı veren yerli ve yabancı kulüp, Gökhan'ı alabilir. Aksi takdirde, Gökhan'la sezon sonuna kadar devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Kayserispor Kulübü oyuncularının maç başı bedelleri olan 2 milyon YTL'yi, kupada Gaziantepspor ve Süper Lig'de Kasımpaşa maçı öncesi ödeyerek, futbolcularına jest yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!