Gökhan Ünal antrenmanı yarıda bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Ünal antrenmanı yarıda bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2010 17:50

Turkcell Süper Lig'de 25 Nisan Pazar günü Kasımpaşa'ya konuk olacak Fenerbahçe, çalışmalarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Christoph Daum yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular, koşunun ardından bir süre kondisyon çalışması yaparken, son bölümde ise taktik ağırlıklı çift kale maç oynadılar.

Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları nedeniyle dünkü antrenmanda yer alamayan isimlerden Gökhan Gönül ile Selçuk, bugünkü çalışmanın tamamına katılırken, rehabilitasyon çalışmaları süren Uğur ise antrenmanda yine bulunmadı.

Bu arada, çift kale maç sırasında sırtında ağrı hisseden Gökhan Ünal, çalışmayı yarım bıraktı ve tesislerde tedavi oldu.

BİLİCA'NIN YERİNE BEKİR

Teknik direktör Daum, taktik çalışmalarında sarı kart cezalısı Bilica'nın yerine Bekir'e şans verdi.

Fenerbahçe, yarın yapacağı idmanla Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak.

Diğer yandan, antrenman sonunda Brezilyalı futbolcu Cristian Baroni, küçük oğlu Cristian'ı sahaya çıkararak bir süre oynadı.

Bu arada, antrenman öncesi sahada, 26 yaşını dolduran Bekir için kupalı doğum günü kutlaması gerçekleştirildi.

BAŞKAN YILDIRIM ÇALIŞMAYI İZLEDİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli takımın çalışmasını saha kenarından takip etti.

İdmanın ilk dakikalarında, yöneticiler Ömer Temelli ve Semih Özsoy'la birlikte saha kenarına gelen ve çalışmayı buradan izleyen Aziz Yıldırım, uzun süre takımı takip etti. Daha sonra sportif direktör Aykut Kocaman ile yönetim kurulu üyesi Murat Özaydınlı da antrenmanı izleyenler arasına katıldı.

23 NİSAN KONUKLARI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir grup ilköğretim okulu öğrencisi, Fenerbahçe takımının çalışmasını izleyenler arasında yer aldı.

Akşemsettin, Şehit Öğretmen Sevda Aydoğan ve Karlıtepe ilköğretim okullarından gelen bir grup öğrenci, çalışmayı takip ederken, antrenman başlamadan önce de oyuncularla birlikte fotoğraf çektirme fırsatı yakaladılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!