Gökhan Gönül'ün babası: Oğlumla gurur duydum

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Gönülün babası: Oğlumla gurur duydum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2007 12:40

PSV Eindhoven maçında oynadığı futbolla dikkati çeken Fenerbahçe'nin genç yeteneği Gökhan Gönül'ün berber babası Ahmet Gönül, "Oğlumla gurur duydum" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye bu sezon Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'dan transfer olan ve sarı-lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi’nde Hollanda’da PSV Eindhoven ile golsüz berabere kaldığı maçta oynadığı futbolla gönülleri fetheden Gökhan Gönül’ün Bursa’da berberlik yapan babası Ahmet Gönül, "Maçı televizyondan izlerken çok heyecanlandım ve oğlumla gurur duydum. Kendisini de maçtan sonra telefonla arayarak tebrik ettim" diye konuştu.

Gökhan’ın futbola Bursa Yolspor’da başladığını belirten Ahmet Gönül, "Gökhan daha sonra Gençlerbirliği PAF takımına gitti. Buradan da Gençlerbirliği Oftaş’a geçti. Gençlerbirliği Oftaş’daki futboluyla da beğeni toplayarak Fenerbahçe’ye transfer oldu” dedi. Oğlunun Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynamasının kendisi için büyük gurur kaynağı olduğunu belirten Gönül, “Fenerbahçe’nin gücü zaten belli. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacağını düşünmüştüm. Zaten kadrosu da belli ve bu gruptan çıkacaklarına inanıyorum” dedi.

Oğlunu Bursa’da Yolspor’da oynadığı maçlarda da statta izlerken heyecanlandığını dile getiren baba Gönül, heyecanı ve gururu bir arada yaşadığını söyledi.

"Gökhan için sizin bir hayaliniz var mı?" sorusuna Ahmet Gönül, "Fenerbahçe'de oynaması çok iyi. Tabii başka bir kulübe giderse kendisi bilir. Bu tür şeylere ben karışmam. Akıllıdır zaten kendisi, ne isterse onu yapar" yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!