Gökhan Gönül kadrodan çıkarıldı

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Gönül kadrodan çıkarıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2012 13:20

Milli futbolcu Gökhan Gönül, A Milli Takım'ın Macaristan ile oynayacağı maç öncesinde sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Haberin Devamı

İŞTE TFF'DEN YAPILAN AÇIKLAMA;

Milli futbolcu Gökhan Gönül, A Milli Takım'ın Macaristan ile oynayacağı maç öncesinde sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Romanya maçında sakatlanan Gökhan Gönül'ün sağ uyluk ön adalesindeki gerilme bulgularının devam etmesi nedeniyle, bu oyuncunun Budapeşte'ye götürülmemesine karar verildi.

Oyuncunun sağlık durumu ve tedavi süreci ile ilgili olarak kulübü de bilgilendirildi.

Ayrıca dün yapılan açıklamada; Mehmet Topal, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın da Macaristan maçının kadrosundan çıkarıldığı belirtilmişti.

Milli Takım 4 eksikle çalıştı. Dün Nevzat Demir Tesislerinde 11.30’da kültür fizik ve taktik çalışması yapan ay yıldızlı takımda tedavileri süren Volkan, Ömer Toprak, Arda Turan, Gökhan Gönül  antrenmana katılmadı.

Volkan’ın sol kasığında, Ömer’in belindeki ağrıların tedavisinin sürdüğü açıklandı. Milli Takımlar Doktoru Cengiz Dinç bu oyuncuların Macaristan kafilesine alındığını oynayıp oynamayacaklarının maç sabahı belli olacağını söyledi.

(A) Milli Takım Budapeşte'ye gitti
         
2014 Dünya Kupası Avrupa  Elemeleri (D) Grubu'nda 16 Ekim Salı günü deplasmanda Macaristan ile karşılaşacak  (A) Milli Futbol Takımı, Budapeşte'ye geldi.

Uçakla Budapeşte Liszt Ferenc Havalanı'na gelen milli takım kafilesi,  daha sonra otobüsle kalacağı Boscolo Oteli'ne geçti. Otel önünde az sayıda  taraftar tarafından karşılanan ay yıldızlıların bazı oyuncuları taraftarlara imza  dağıttı.

(A) Milli Takım, yarın teknik direktör Abdullah Avcı ile bir futbolcunun  katılacağı basın toplantısının ardından karşılaşmanın oynanacağı Ferenc Puskas  Stadı'nda TSİ 20.00'de ilk 15 dakikası basına açık bir antrenman yapacak.

Ay yıldızlı ekibin, maç günü olan 16 Ekim'de Ferencvaros Stadı'nda basına  kapalı bir antrenman daha yapacağı ve Macaristan maçının hazırlıklarını  tamamlayacağı bildirildi.
UMUDUMUZ HOLLANDA

MİLLİ TAKIMDA 3 YILDIZ KADRO DIŞI


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!