Gökhan en doğru transfer

Güncelleme Tarihi:

Gökhan en doğru transfer
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2010 00:00

Ercan Saatçi, F.Bahçe’nin alternatifli forvet hattı bulunduğunu ifade etti, Kaan Koç da Gökhan’ın bir numaralı hücumcu olacağını kaydetti. Rıdvan Dilmen, sarı lacivertlilerin yerli oyuncular içinde en iyi ismi renklerine kattığını söyledi, Feyyaz Uçar ise deplasmanlarda yıldız golcünün büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Haberin Devamı

Ercan SAATÇİ: Yine milli olur

GUİZA tarzı ama ondan daha fazla katkı sağlayacağına inanıyorum. Üç cephede birden mücadele eden F.bahçe’nin alternatifli forvetlerinin olmasından yanayım. Gökhan’ın gelmesi, Güiza ve Semih’i de rekabet yönünden pozitif etkileyecektir. Gökhan olumlu bir transfer ve çok kısa zamanda tekrar ay yıldızlı formayı giyeceğine de inanıyorum.

Rıdvan DİLMEN: Güiza ile aynı

ÇOK maç oynayan bir takım için doğru transfer. İlk 11’inde 6 yabancısı olan F.Bahçe’de şu anda yerli oyuncular arasında en iyi isim. Özelliği Güiza ile aynı. Savunmanın arkasına koşular yapabilen bir oyuncu. Birçok maç forma giyemeyecek. Ancak, Trabzon’daki gibi kapris yapacağını zannetmiyorum.

Feyyaz UÇAR: Çok işe yarar

FENERBAHÇE’nin oyun anlayışını düşünürsek, tek forvet olarak Güiza’dan daha faydalı olacağını düşünüyorum. Süratli ve etkili şutları var. Deplasmanlarda ve içeride öne geçtikten sonra açılan rakip karşısında takımına katkı sağlar. Etkili duran top kullanan Fenerbahçe’de eksik yönü olan hava hakimiyetini geliştirmesi lazım.

Haberin Devamı

Kaan KOÇ: 10 golü geçer

GÖKHAN’ı son dönemdeki performansıyla değerlendirmek yanlış olur. Takıma katkı sağlar, gol de atarsa kadronun bir numaralı hücum oyuncusu olabilir. Güiza’ya gelen pasları Gökhan alabilirse, ikinci yarı 10 golün üzerine çıkar. Başarısız olursa da kaybeden Fenerbahçe değil, Gökhan olur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!