Gökdeniz'li Rubin şampiyon gibi

Güncelleme Tarihi:

Gökdenizli Rubin şampiyon gibi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2009 18:17

Rusya Premier Ligi'nin 28. hafta karşılaşmasında şampiyonluğun en büyük adaylarından Gökdeniz ve Hasan Kabze'nin takımı Rubin Kazan, deplasmanda Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi CSKA Moskova'yı 2-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Son şampiyon Rubin Kazan ligde bitime iki hafta, en yakın rakibi Spartak Moskova'ın dün kaybetmesiyle rahat çıktığı maçta CSKA Moskova'yı 67. dakikada Navas ve 89. dakikada flaş ismi Bukharov'un golleriyle yenerek sahadan 3 puanla ayrıldı. Rubin kazan bu sonuçla puanını 59'a yükselterek, lig ikincisi Spartak ile olan puan farkını 4'e çıkardı.

Gökdeniz'in 90 dakika mücüadele ettiği maçta yedekler arasında yer alan Hasan Kabze forma giyme fırsatı bulamadı.

Karşılaşma sonrası DHA’ya açıklamada bulunan Gökdeniz Karadeniz, kendileri için için çok önemli bir maça çıktıklarını belirterek, "Önemli olmasının yanında zorda bir maçtı. Çünkü dün Spartak puan kaybetmişti bizim bugün mutlak puan almamız gerekiyordu. Üç puan aldık ve şampiyonluğu yüzde seksen garantiledik diyebilirim ”dedi.

Haberin Devamı

Gökdeniz, karşılaşma sonrası soyunma odasında herkesin çok mutlu olduğunu, ancak geride iki maç daha olduğunu ve bunun bilincinde olarak sevindiklerini dile getirdi. Son dönemlerde gösterdiği performans ile birçok takımın transfer listesinde olduğu hatırlatılması üzerine ise yıldız futbolcu, “Öncelikle önümüzde iki maç var. Şampiyonluğumuzu ilan edelim sonra bakalım, zaman ve alacağımız karar neyi gösterecek. Ama benim sözleşmem devam ediyor” dedi.

Trabzonspor'un dün aldığı yenilgi üzerine, en az onlar kadar üzüldüğünü belirten Gökdeniz, “Trabzonspor’da artık bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. Hep bir hüsran var. Lige hep bir hedefle başlayıp sonra hedefsiz kalmak var. Ama sonuçta yapacak bir şey yok. Trabzon’un bir tane takımı var. Trabzon halkının buna destek vermesi gerekiyor. Takımın başındaki insanlar gelip geçicidir ama kulüp kalıcıdır. Bence kulübe zor dönemlerinde destek versinler. Hep desteklediler desteklerine devam etsinler. Mutlaka bir yerde bu işler düzelecek” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!