Gökdeniz Trabzon'dan ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Gökdeniz Trabzondan ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2008 11:20

Rusya'nın Rubin Kazan takımıyla 5 yıllık sözleşme imzalayan milli oyuncu Gökdeniz Karadeniz, yeni takımının kampına katılmak üzere Antalya'ya gitti.

Haberin Devamı

Rubin Kazan Kulübü yöneticileriyle birlikte Trabzon'dan ayrılan Gökdeniz Karadeniz'i eşi Serra, kızı Naz, babası Şefik ve annesi Nilüfer Karadeniz ile bazı yakınları uğurladı. Gökdeniz'in ayrılışı sırasında yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Gökdeniz, havaalanında yaptığı açıklamada, çok duygulu olduğunu ve konuşmakta zorluk yaşadığını ifade ederek, “Daha önce deplasmanlar için havaalanına geliyorduk. Şimdi ise temelli gidiyorum. Bu tip durumlarda söylenecek pek fazla cümle bulamıyorum. Ben Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum. Gönlümün bir kısmını Trabzon'da bırakıyorum” dedi.

Transferinin hem kendisi hem de Trabzonspor için hayırlı olmasını dileyen Gökdeniz, “İnşallah Trabzonspor da özlenen o eski günlerine kavuşur ve taraftarımıza özledikleri başarıyı yaşatırlar. Taraftarları çok özleyeceğim. Onlar da beni unutmasınlar” diye konuştu.

Haberin Devamı

Eski takım arkadaşı Fatih Tekke ile aynı ligde oynayacak olmalarını da değerlendiren Gökdeniz, “Futbolun güzelliği bu işte. Fatih eskiden takım arkadaşımdı şimdi ise rakibim oldu. Orada bende 61 numaralı formayı giyeceğim” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!