Göğsünü siper etti

Güncelleme Tarihi:

Göğsünü siper etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2014 00:31

Cenk Gönen, göğüs adalesinde yırtık olmasına rağmen Asteras deplasmanında takımı yalnız bırakmadı. Başarılı eldiven Karabük’te de sakat sakat oynayacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, en rahat olduğunu düşündüğü kalede sakatlık sıkıntısı yaşıyor. Tolga Zengin henüz sakatlıktan dönmezken Cenk Gönen de sakat sakat oynuyor.
Cenk, göğüs altındaki adalesinde yırtık olduğu halde Yunanistan deplasmanında forma giydi. Bir üst turun garantileneceği maçta arkadaşlarını zor durumda bırakmak istemeyen Cenk, Karabük deplasmanında da eldivenleri giyecek.

TOLGA DÖNÜYOR

Cenk’in dün çekilen MR’ında göğüs kasında 2. derece yırtık olduğu tespit edildi. Cenk, “Asteras maçına ağrılar içinde çıktım. Karabük maçında da takımı yalnız bırakmak istemiyorum” dedi. Göğsünü adeta takımı için siper eden Cenk’in bu tavrı Bilic’i de rahatlattı.
Bu arada Tolga Zengin’in de Trabzonspor maçına kadar sakatlığının geçmesi bekleniyor. Bir diğer sakat futbolcu Tomas Sivok’un tedavisi ise yoğun biçimde sürüyor.

Haberin Devamı

26 yaşındaki Cenk Gönen, Fenerbahçe derbisinden sonra siyah beyazlı ekibin kalesini sakatlanan Tolga Zengin’den devraldı. Cenk, ligde Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarında, UEFA Avrupa Ligi’ndeyse Partizan ve Asteras Tripolis maçlarında forma giydi. Cenk, ligde 1, Avrupa’da ise 3 gol yedi ama gollerde büyük bir hatası yoktu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!