Glowacki'de 1. derece yırtık var

Güncelleme Tarihi:

Glowackide 1. derece yırtık var
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2010 14:07

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Dr. İrfan Coşkun, Glowacki'nin ve kızı Amelia'nın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Glowacki'nin bugün Fatih Devlet Hastanesi'nde çekilen MR sonucunda sakatlığının en hafif derecede olduğunu söyleyen Coşkun, "Glowacki'nin sol diz iç yan bağlarında 1. derecede bir yırtık meydana geldi. Normalde bu hafif sayılan yırtıktır ve iyileşme süreci 2 ila 3 hafta arasındadır. Liverpool ve Antalyaspor maçlarına yetişmeyeceği kesin ancak biz oyuncumuzu Sivasspor maçına yetiştirmek için yoğun çaba harcayacağız" dedi.

BAŞKAN ŞENER ZİYARET ETTİ

Coşkun, Glowacki'nin kızı Amelia'nın ameliyatının da çok başarılı geçtiğini belirterek, "Amelia dün gece karın ağrısı ve şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Yaptığımız teşhislerde apandist olduğu teşhisini koyduk. Acilen ameliyata aldık gece üç gibi ameliyatı gerçekleştirdik. Şu anda yatarak tedavisi sürüyor. Bugün yarın taburcu ederiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Bu arada Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Sağlık Kurulu Başkanı Dr. İrfan Coşkun, Glowacki'yi ve kızını hastanede ziyaret etti. Glowacki'nin görüntü alınmasını istememesi üzerine basın mensupları ziyaret odasına alınmadı.

"ENGİN'İN LIVERPOOL MAÇINA YETİŞECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ"

Coşkun, sakatlığı nedeniyle 2 haftadır takımdan ayrı olarak çalışan Engin Baytar'ın büyük ölçüde iyileştiğini de belirterek, "Engin Baytar'ın sağ kasığında çekme vardı. Onun için takımdan ayrı olarak birkaç haftadır çalışıyordu. Şu anda durumu oldukça iyi. Büyük bir aksilik olmazsa Liverpool maçına yetişeceğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!