Gitme pişman olursun

Güncelleme Tarihi:

Gitme pişman olursun
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2003 01:55

Galatasaray'ın tecrübeli ismi, Milli Takım kampında konuştuğu Hasan'a ‘‘Ben gittim gördüm. Orada dostluk, arkadaşlık yok’’ dedi. Emre ve Nihat da ‘‘İyi düşün taşın’’ tavsiyesinde bulundu.

Kampta dertleşti

Galatasaraylı Hasan Şaş, Avrupa’ya transferi konusundaki içine kapanık tavrını en sonunda sona erdirdi. Yıldız futbolcu, Milli Takım kampında lejyonerler ve takım arkadaşları ile dertleşti. Hasan'a en ilginç açıklamayı ise Arif yaptı ve ‘‘Ben gittim gördüm. Gidersen pişman olursun. Orada dostluk, arkadaşlık yok’’ dedi.

Pişmanlık duyarsın

Arif, Hasan'ı ‘‘Sakın bu sorunlarını kendi kendine çözmeye çalışma, ben senin nasıl stres yaşadığını biliyorum. Ancak gitmek ne kadar çekici gelirse gelsin, gidince pişman olduğun anlar oluyor. Dertleşecek bir tane adam bulamıyorsun. Herkes kafasına göre takılıyor. Şimdiden bunları göz önüne al’’ diye uyardı.

İspanya ve İtalya'da top koşturan Nihat ile Emre ise Hasan'a ‘‘Gitmek marifet değil. Önemli olan gittiğin yerde yaşayıp yaşayamayacağın. Çünkü özel hayatında yaşayacağın her problem sahadaki performansını etkiliyor. Ama maddi açıdan hiçbir sorun yaşamayacağının garantisini verebiliriz. İyi düşün taşın’’ dediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!