'Gideceğim' dedi gidecek

Güncelleme Tarihi:

Gideceğim dedi gidecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2006 00:00

Başbakan ile ters düşüp 2. bir cephe açarak yara almak istemeyen Ulusoy’un Terim konusunu yönetim kuruluna götürüp karar vereceği öğrenildi. Yeni teknik direktör adayları ise Denizli, Aybaba, Lucescu ve Scolari.

FUTBOL Federasyonu, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Federasyon seçimi öncesi başkan adayı Ayhan Bermek "Fatih Terim ile devam ederim" derken, Haluk Ulusoy bu konuda yönetim olarak karar vereceklerini söylemiş, Terim de Futbol Federasyonu’nun önünü açmak için istifasını gündeme getirmişti. Ulusoy’un başkanlığa seçilmesinin ardından gözler Milli Takım Teknik Direktörlüğü’ne çevrildi. Ulusoy’un yakın çevresinden bir isim, Terim konusunda net bir yorum yaptı: "Gideceğim dedi, gidecek."

Ancak Ulusoy’un Terim konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la ters düşüp, ikinci bir cephe açarak yara almamak için Milli Takım Teknik Direktörlüğü konusunu yönetim kuruluna götürüp karar vereceği öğrenildi. Bu arada Terim’in alternatifleri de hazır. Öncelikle Mustafa Denizli ile görüşecek olan Ulusoy’un listesindeki diğer teknik direktör adaylarının Samet Aybaba, Mircea Lucescu ve Luis Felipe Scolari olduğu ileri sürüldü.

Terim çöle yollanıyor

İSVİÇRE basını, Haluk Ulusoy’un Federasyon Başkanı olması üzerine, Fatih Terim için, "Çöle yollanıyor" ifadesini kullandı. Blick gazetesi, ’Kavgacı Türkler’in Başkanı Terim gitmeli’, ’Terim uçuyor’, ’Skandal gecesinden dolayı Levent Bıçakçı artık Türk Futbol Federasyonu Başkanı değil’, ’Terim’in de günleri sayılı’ başlıklarını kullandı. Haberde,"Fatih Terim’in uzun bir anlaşması olmasına rağmen artık istenmiyor" ifadesine yer verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!