Gheorge Hagi: Alex'e teşekkür ediyorum

Güncelleme Tarihi:

Gheorge Hagi: Alexe teşekkür ediyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2014 17:01

Galatasaray’ın efsane ismi ve eski teknik direktörü Gheorge Hagi, İstanbul’a geldi ve önemli açıklamalara imza attı.

Haberin Devamı

Sarı Kırmızı Platform Derneği’nin özel davetlisi olarak oğlu Ionnis ile birlikte Türkiye'ye gelen Gheorge Hagi, Mersin İY maçını TT Arena’da izleyecek.

Sarı kırmızılıların efsane ismine G.Saray formasını son kez giydiği Trabzonspor maçındaki forması ve Türkiye Kupası'nda teknik adam olarak Fenerbahçe’yi 5-1 mağlup ettiği maçın bileti hediye edildi.


İşte Hagi’nin sözleri;


ALEX’E TEŞEKKÜR EDİYORUM
-Türkiye’de hep tartışıldı. Alex mi yoksa Hagi mi diye. Alex geçtiğimiz hafta bu soruya 'Hagi' yanıtı vermişti. Senin görüşün ne?
Takdiri için teşekkür ediyorum. Kendisi de çok büyük bir oyuncu. Alex, Türkiye’de çok önemli işler yaptı, başarılar kazandı. Türkiye’ye gelmiş geçmiş yabancılar arasında en güzel işleri yapan futbolculardan biri Alex...


IONNIS’İN G.SARAY’A GELMESİ BANA DEĞİL GALATASARAYLI YÖNETİCİLERE BAĞLI
Ionnis’te bir gün Galatasaray’da forma giyer mi?
Benim gözlerim şu anda sadece oğlum Ionnis’e bakıyor. Çünkü artık o da Romanya’da 1. Lig’de oynamaya başladı. Kendi yaş grubunda Romanya Milli Takımı'nın kaptanı. Onu yetiştirmek istiyorum. Benim yerimi almasını ve benim yerime onu yetiştirmek hedefim.

Haberin Devamı

Şu anda 16 yaşında ve yeteneği var. Genç bir oyuncu. Önemli bir kariyere sahip olacağını düşünüyorum. Galatasaray'da forma giymesi ise bana bağlı değil, Galatasaray’ın yöneticilerine bağlı. Bana bağlı değil. Benim arzum, isteğim belli. Önemli olan başkanın ya da Galatasaray idarecilerinin isteğidir. Ama ben oğlumun önemli noktalarda yer alması adına elimden geleni yapacağım.


GALATASARAY’DAN TALEPLER VE İSTEKLER HER ZAMAN BÜYÜKTÜR
G.Saray'ı nasıl görüyorsunuz?
Hayatta her şey, her gün daha güzel olabilir. Galatasaray’dan talepler ve istekler her zaman büyüktür. Ligde şampiyonluk mücadelesi veriyor. Avrupa’da daha başarılı olabilirdi ama futbol bu... Hiçbir zaman bazı şeylerden emin olamazsınız. Ama en iyi dileklerimi sunuyorum Galatasaray’a ve tüm takıma başarılar diliyorum.


HAMZA’YI İYİ TANIYORUM VE TAKDİR EDİYORUM
Hamza Hamzaoğlu için ne yorum yaparsınız?
Genç bir teknik adam. Akhisar takımında güzel işler yaptı. Aynı zamanda Fatih hoca ile birlikte milli takımda bulundu. Türk futbolunu çok iyi bilen bir teknik adam. Kendisini çok iyi tanıyorum ve takdir ediyorum.


GALATASARAY BİZDEN UEFA JENERASYONUNDA FAYDALANAMADI
G.Saray’da yeniden görev almak ister misiniz? Sizin döneminizdeki birçok teknik adam görev yaptı?
Performansa ulaşan bir jenerasyon. Tecrübe kazandılar ve bana kalırsa o nesil oyuncuları daha da iyi kullanabilir Galatasaray. Fakat bunun için güzel bir proje olması lazım. Ben yine de düşünüyorum ki, Galatasaray bizi çok az kullandı. O zamanki bizim jenerasyonumuz daha fazla katkı, güzel şeyler verebilir Galatasaray’a…

Çünkü başarıya imza atmak çok zor ve biz o dönem büyük başarıları getirdik. Önemli bir proje hayata geçirilirse Galatasaray’a büyük katkı sağlar. Kısa süreli düşünmek yanlış olur. Beni biliyorsunuz, her zaman Galatasaray zor durumda iken çağırdılar. Böyle önemli proje içinde yer almak güzel olur. O nesilin oyuncuları teknik adam olarak az kullanıldılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!