Gerrard otobiyografisinde verdi veriştirdi

Güncelleme Tarihi:

Gerrard otobiyografisinde verdi veriştirdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2015 18:06

Liverpool'un eski kaptanı ve kulübün efsane ismi Steven Gerrard, otobiyografisinde hem eski teknik direktörü Rafael Benitez hem de eski takım arkadaşı Mario Balotelli hakkında çarpıcı ayrıntılara yer verdi.

Haberin Devamı

Sezon başında Los Angeles Galaxy’ye transfer olan Liverpool’un efsane ismi Steven Gerrard, Sportsmail’de yayınlanan otobiyografisinde hem Rafael Benitez hem de Mario Balotelli ile ilgili ilginç anılarını paylaştı.

Balotelli’nin biraz asi bir karakter olduğunu söyleyen Gerrard, yine de İtalyan golcünün hareketleri ile kendisini güldürdüğünü söyledi. Liverpool’a gelen her oyuncuya ön yargısız yaklaştığını belirten Gerrard, şu anısını paylaştı: "Balotelli’ye de ön yargısız davrandım. Kulübe alışması için elimden geleni yaptım. Ancak bir antrenman sırasında Balotelli’nin Rodgers'a 'Ben kornerlerde savunmaya gelip adam tutmam. Bunu beceremem' demesi beni çıldırttı. İçimde 'Bu adam kendisini ne sanıyor' dediğimi hatırlıyorum. Rodgers ise hiç sinirlenmeden Balotelli'ye 'Artık savunmaya gelecek ve adam marke edeceksin. Eğer beceremiyorsan da öğrenirsin' diyerek konuya son noktayı koymuştu."

Haberin Devamı

Gerrard otobiyografisinde verdi veriştirdi


'BALATOLLI İDARE EDİLEMEZ'
İtalyan golcü Balotelli hakkındaki düşüncelerini de paylaşan Gerrard, "Onun hakkında transferinden önce havai fişekler ile ilgili bir olay duymuştuk. Mourinho’nun da kendisini 'İdare edilemez' olarak tanımladığını biliyorduk. Gerçekten de Balotelli idare edilemez. Bunu birlikte çalıştığımız dönemde gördüm. Kaliteli bir oyuncu ancak kariyerine baktığımızda yeteneklerinin harcandığını görüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Gerrard, bütün olumsuzluklarına rağmen Balotelli’nin sempatik bir futbolcu olduğunu ve kendisini sürekli güldürmeyi başardığını da sözlerine ekledi.


'STEVEN PARAYI SEVER Mİ?'
Liverpool efsanesi kitabında eski teknik direktörü Rafael Benitez hakkında da çarpıcı ayrıntılar paylaştı.

Gerrard kitabında Benitez ile ilgili olarak "Beni kişisel olarak sevmediğini düşünüyorum. Neden bilmiyorum ama böyle his aldım" derken annesi ile Benitez'in tanışma anına dair ilginç bir ayrıntıya da yer verdi: "Rafa annemin elini sıktı ve oldukça ilginç bir soru sordu. 'Steven parayı sever mi?' Standart bir 'Merhaba, tanıştığımıza memnun oldum' değildi. Kendi kendime 'Nebiçim bir soru bu' dedim."

Gerrard otobiyografisinde verdi veriştirdi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!