Gerets'in kızgınlığı geçmedi

Güncelleme Tarihi:

Geretsin kızgınlığı geçmedi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2007 09:40

Başkan Özhan Canaydın’a çok kızgın olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Hastalığında aramadım. O benim dostum ama kızgınlığımın geçmesi için zamana ihtiyacım var" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın eski Teknik Direktörü Erik Gerets’li Marsilya, bugün Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’la karşılaşacak. Ama onun aklı hâlâ Cim Bom’da. Akşam gazetesinin haberine göre, Belçikalı çalıştırıcı, dün Lig TV muhabiri Pınar Argun’a yaptığı açıklamada sarı-kırmızılı yöneticilere verip veriştirirken, Galatasaray’ı çalıştırdığı dönemde Adnan Polat’la kişisel bir problem yaşamadığını belirtti. Ancak ardından kocaman bir parantez açarak şöyle konuştu: “İstediğim hiçbir oyuncuyu almadılar. Bu sezon transfer edilen oyuncuların çoğu benim listemdeki isimlerdi. Bunları benim için değil de Feldkamp için almaları beni üzdü. Uzun süre ön libero istedim. Linderoth ve Barış listemdeydi. Bu iki ismin yerine Inamoto’yu aldılar. Transferin son günüydü kabul etmek zorunda kaldım. Ayrıca Serkan’ın da takıma faydalı olacağını düşünüyorum. Ne yazık ki onu da almadılar.”

Haberin Devamı

KALBİM G.SARAY’DAN YANA

Özhan Canaydın’la Galatasaray’dan ayrıldığı dönemden bu yana hiç konuşmadığını vurgulayan Gerets, “Hastalandığında da aramadım. Çünkü ona çok kızgınım. Şu an bile konuşmak istemiyorum. O benim dostum ama kızgınlığımın geçmesi için zamana ihtiyacım var. Bir gün tekrar Türkiye’de çalışmak en büyük arzum. Teklif Galatasaray’dan başka bir takımdan gelirse bu benim için çok zor olur. Çünkü Galatasaray’la aramda büyük bir bağ var ve kalbim onlardan yana. Türkiye’ye bir daha döner miyim? Bunu Özhan Canaydın’a sorun” dedi.

HAKAN ŞÜKÜR GİBİSİ GELMEZ

Hakan Şükür ve Hasan Şaş’ın takımdaki genç oyuncular üzerinde etkisinin bulunduğunu dile getiren Belçikalı çalıştırıcı sözlerini şöyle sürdürdü: “Hakan benim dönemimde de polemik konusu oluyordu. Ben de onunla bazı sorunlar yaşadım. Hakan Şükür hakkında kim ne derse desin Türk futbolu için çok önemli bir isim olduğu ve bir daha belki de böyle bir futbolcunun Türk futboluna gelmeyeceği kesin. Kariyerini ne zaman sonlandıracağına kendisi karar vermeli.”

UMARIM 10 KİŞİ OYNARLAR

Marsilya’nın Teknik Direktörü Erik Gerets, Beşiktaş’ı yenmeleri halinde büyük bir ihtimalle üst tura çıkacaklarını söyledi. Gerets “Kazanırsak, büyük ihtimalle ikinci tura çıkarız. Bir tur sonrası için Liverpool’un da önünde grubu bitiririz” açıklamasını yaptı.

Bir basın mensubunun “Beşiktaş nasıl oynayacak?” sorusu üzerine tecrübeli teknik adam, “Umarım 10 kişi oynarlar’’ diye espri yaparken, kendi oyunlarının ve konsantrasyonlarının iyi olmasının önem taşıdığını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!